Αρχική Ειδήσεις Ρόδος: Δολοφονημένος βρέθηκε ο αγνοούμενος εργολάβος – Συνελήφθη ο δολοφόνος του

Ρόδος: Δολοφονημένος βρέθηκε ο αγνοούμενος εργολάβος – Συνελήφθη ο δολοφόνος του

Ξενοδόχος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 46χρονο για οικονομικές διαφορές - Τον στραγγάλισε με σχοινί - Συνελήφθη και ο γιος του δράστη

με Έλενα Τσιουρλή

Ο άτυχος εργολάβος όπου αγνοούταν από τις 28 Αυγούστου βρέθηκε δολοφονημένος από έναν 56χρονο ξενοδόχο ο οποίος μάλιστα ομολόγησε το έγκλημα. Συγκεκριμένα, οι 2 άντρες είχανε κλείσει ραντεβού το βράδυ της Κυριακής προκειμένου ο 46χρονος εργολάβος να επιστρέψει στον 53χρονο ξενοδόχο χρήματα που του όφειλε. Η ΕΛ.ΑΣ έπειτα από έρευνα, καταθέσεις, έλεγχο μαγνητοσκοπήσεων από κάμερες παρακολούθησης καταστημάτων και τη σήμανση προσήγαγαν τον ξενοδόχο ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα και οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχε κρύψει το άψυχο σώμα του εργολάβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατικής» ο θάνατος επήλθε από στραγγαλισμό με σκοινί ενώ έχει συλληφθεί και ο γιος του αυτουργού για συνέργεια καθώς φέρεται να τον βοήθησε με την μεταφορά του πτώματος.

Το βράδυ της Κυριακής και ώρα 23.00 περίπου είχε ραντεβού με ξενοδόχο με τον οποίο είχαν έλθει σε συμφωνία παρουσία δικηγόρου για την καταβολή οφειλών από άλλο έργο. Ο 53χρονος ξενοδόχος  σε μια πρώτη κατάθεση που είχε δώσει είχε πει στις αρχές ότι το ραντεβού τους είχε ακυρωθεί. Στην πορεία τον ερευνών όμως προέκυψαν στοιχεία κυρίως από κάμερες που τον τοποθετούν σε σημείο δίπλα στην ξενοδοχειακή μονάδα.

Ο συγκεκριμένος ξενοδόχος επρόκειτο να καταθέσει το Σάββατο αλλά δεν εμφανίστηκε στις αρχές επικαλούμενος ότι συγγενικό του πρόσωπο νόσησε και νοσηλευόταν. Προέκυψε ωστόσο ότι δεν υπήρξε νοσηλεία γεγονός που οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ. στην απόφαση να τον προσαγάγει για διευκρινίσεις.

 

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions