Αρχική Ειδήσεις Σέρρες: Μαθήτριες διακινούσαν πορνογραφικό υλικό στο σχολείο μέσω των κινητών τους

Σέρρες: Μαθήτριες διακινούσαν πορνογραφικό υλικό στο σχολείο μέσω των κινητών τους

Κάλεσαν τους γονείς να ελέγξουν τα κινητά των παιδιών τους και να τα ζητήσουν να σβήσουν εντελώς το πορνογραφικό υλικό από τα κινητά τους.

με Έλενα Τσιουρλή

Αναστάτωση προκλήθηκε στο λύκειο των Σερρών όταν οι καθηγητές ανακάλυψαν ότι οι ανήλικες μαθήτριες του σχολείου διακινούσαν μέσω των κινητών τους πορνογραφικό υλικό. Τα όσα συμβαίνουν σε σχολείο στις Σέρρες έχουν αναστατώσει την εκπαιδευτική κοινότητα, με τους καθηγητές να κάνουν συστάσεις σε γονείς και μαθητές. Πορνογραφικό υλικό διακινείται από κινητά τηλέφωνα και το όλο θέμα παίρνει διαστάσεις στην πόλη. Η επιβεβαίωση της είδησης προκάλεσε συναγερμό, με τους γονείς να καλούνται να κάνουν έλεγχο στα κινητά τηλέφωνα των παιδιών τους, για να δουν αν υπάρχουν ροζ βίντεο και φωτογραφίες.

Εντός της ημέρας φτάνει σε όλες τις σχολικές μονάδες της πόλης και στους διευθυντές των σχολείων επιστολή από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών προς τους γονείς.

Μάλιστα αυτή η επιστολή θα πρέπει να διαβαστεί και στα παιδιά και περιγράφει τι προβλέπει ο νόμος για τους κατόχους πορνογραφικού υλικού. Ο κύριος Σταμπολίδης μέσα από την κάμερα της τηλεόρασης «Επιλογές» παρακαλεί τους γονείς να ελέγξουν τα κινητά των παιδιών τους και να τα ζητήσουν να σβήσουν εντελώς το πορνογραφικό υλικό από τα κινητά τους τηλέφωνα.

«Σας παρακαλώ γονείς συζητήστε με τα παιδιά σας για να καταλάβουν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. «Αλλά και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων της περιοχής μας και κυρίως της πόλης των Σερρών θα συζητήσουν για τα φαινόμενα αυτά στην τάξη και θα λάβουν επιπρόσθετη ενημέρωση για να αντιμετωπίσουν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.»

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions