Αρχική Ειδήσεις Συνελήφθη 62χρονος για παιδική πορνογραφία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικα – Εκβίαζε τουλάχιστον 5 ανήλικα με φωτογραφίες στους γονείς τους

Συνελήφθη 62χρονος για παιδική πορνογραφία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικα – Εκβίαζε τουλάχιστον 5 ανήλικα με φωτογραφίες στους γονείς τους

Προηγήθηκε καταγγελία γυναίκας, σύμφωνα με την οποία, συγγενικό της πρόσωπο έγινε αποδέκτης μηνυμάτων, τα οποία περιείχαν φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της καταγγέλλουσας όταν ήταν ανήλικη.

με Έλενα Τσιουρλή

Ύστερα από καταγγελία που προηγήθηκε από μια γυναίκα σύμφωνα με την οποία, συγγενικό της πρόσωπο έγινε αποδέκτης μηνυμάτων, τα οποία περιείχαν φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της καταγγέλλουσας όταν ήταν ανήλικη, ενώ συγχρόνως ο άγνωστος αποστολέας απαιτούσε από το συγγενικό της πρόσωπο, παρόμοιες πράξεις έναντι χρηματικού ανταλλάγματος έγινε η σύλληψη ενός 62χρονου άντρα στην Καλαμάτα.

Έπειτα από συνεχή έρευνα της ΕΛ.ΑΣ ανακάλυψε πως ο 62χρονος κατείχε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων και είχε προβεί σε κατ’εξακολούθηση γενετήσιες πράξεις με τουλάχιστον 5 ανήλικα κορίτσια.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 62χρονου, βρέθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, φορητός σκληρός δίσκος, με πλήθος οπτικοαουστικού υλικού, ερωτικού περιεχόμενου του δράστη με τις ανήλικες, 203 ψηφιακοί δίσκοι, επτά φορητοί σκληροί δίσκοι, δύο κάμερες, πέντε κινητά τηλέφωνα, τρεις φορητές μονάδες αποθήκευσης και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Παράλληλα η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions