Αρχική Ειδήσεις Τέξας: Η απόλυτη φρίκη με τον εντοπισμό φορτηγού με 46 νεκρούς

Τέξας: Η απόλυτη φρίκη με τον εντοπισμό φορτηγού με 46 νεκρούς

Το εγκαταλελειμμένο φορτηγό με τους 46 νεκρούς μετανάστες στο ρυμουλκό του, εντοπίστηκε σε μια απομακρυσμένη περιοχή κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές

με Έλενα Τσιουρλή

Μπροστά σε μια τραγική ανακάλυψη βρέθηκε το πυροσβεστικό σώμα του Σαν Αντόνιο στο Τέξας όταν κατέφθασε σε μια περιοχή κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές. Μέσα στο ρυμουλκό του φορτηγού –‘’τάφου’’ με τους 46 νεκρούς, βρέθηκαν άλλοι 16 παράτυποι μετανάστες, δώδεκα ενήλικοι και τέσσερα παιδιά, οι οποίοι είχαν τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο με θερμοπληξία και αφυδάτωση. Ο επικεφαλής του πυροσβεστικού σώματος του Σαν Αντόνιο ανέφερε: «Οι ασθενείς που είδαμε έκαιγαν, είχαν θερμοπληξία, εξάντληση λόγω της ζέστης και δεν υπήρχε ίχνος νερού στο ρυμουλκό»

O δήμαρχος του Σαν Αντόνιο Ρον Νίρενμπεργκ δήλωσε πως πρόκειται για φρικτή ανθρώπινη τραγωδία. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η κατάσταση των μεταναστών που αναζητούν καταφύγιο είναι πάντα μια ανθρωπιστική κρίση, αλλά απόψε έχουμε να κάνουμε με μια φρικτή ανθρώπινη τραγωδία»

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Σαν Αντόνιο Ουίλιαμ ΜακΜάνους έκανε λόγο για το χειρότερο συμβάν του είδους στην ιστορία της πόλης. Ανακοίνωσε πως τρία πρόσωπα έχουν συλληφθεί και διευκρίνισε πως η έρευνα για το τραγικό συμβάν θα διενεργηθεί από τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions