Αρχική Ειδήσεις Τέξας: Μια μητέρα και ο σύντροφος της κρατούσαν φυλακισμένα τα παιδιά της και τα υπέβαλλαν σε βασανιστήρια

Τέξας: Μια μητέρα και ο σύντροφος της κρατούσαν φυλακισμένα τα παιδιά της και τα υπέβαλλαν σε βασανιστήρια

Τα είχαν δεμένα με χειροπέδες, τα έβαζαν να πίνουν χλωρίνη και τα άφηναν νηστικά

με Έλενα Τσιουρλή

Ασύλληπτη υπόθεση κακοποίησης 2 δίδυμων παιδιών από τη μητέρα τους και τον σύντροφο της στο Τέξας. Τα 2 παιδιά κατάφεραν να αποδράσουν από το πλυσταριό στο σπίτι τους όπου τα κρατούσε φυλακισμένα η μητέρα τους δεμένα με χειροπέδες και τα υπέβαλλε σε τρομακτικά βασανιστήρια μαζί με τον σύντροφο της.

Όπως περιέγραψαν τα 2 αδερφάκια σε μια γειτόνισσα που ζήτησαν βοήθεια και τα άνοιξε, η μητέρα τους μαζί με τον σύντροφο της τα κρατούσαν στο πλυσταριό δεμένα με χειροπέδες, δεν τα έδιναν φαγητό και συχνά τα έβαζαν να πιουν χλωρίνη και καθαριστικά φούρνου, ενώ επίσης τα έβαζε να αφοδεύουν και κατουριούνται πάνω τους. Επίσης τα έκαναν μπάνιο με βρώμικο νερό και υπήρχαν στο σώμα τους μελανιές από τον ξυλοδαρμό τους.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι εξετάσεις αποκάλυψαν ότι ήταν σοβαρά υποσιτισμένα, οι πληγές τους επιβεβαίωσαν πως ήταν δεμένα με χειροπέδες, ενώ το αγόρι είχε τουλάχιστον ένα παλιό κάταγμα που συνάδει με σωματική κακοποίηση.

Η γυναίκα που άνοιξε το σπίτι της για τα παιδιά, δήλωσε πως της είπαν ότι κάποιες φορές έτρωγαν μόνο ένα σάντουιτς την ημέρα. «Εάν έκαναν οποιοδήποτε θόρυβο, δεν τα τάιζαν», είπε η γυναίκα.

Το τηλεφώνημα αυτής της γυναίκας που βοήθησε τα παιδιά, στις αρχές προκάλεσε μια διαπολιτειακή έρευνα για τα υπόλοιπα αδέρφια, η οποία κατέληξε στην πρωτεύουσα της Λουιζιάνα και οδήγησε στη σύλληψη του φερόμενου ως βίαιου ζευγαριού που βρίσκεται στο επίκεντρο μιας υπόθεσης που έχει προκαλέσει σοκ σε δύο πολιτείες των ΗΠΑ.

Η κατηγορούμενη μητέρα, Zaikiya Duncan, και ο φίλος της, Jova Terrell, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τραυματισμό παιδιού, που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να επισύρουν τουλάχιστον πέντε χρόνια φυλάκισης.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions