Αρχική Κινηματογράφος The Hunger Games : Μόλις κυκλοφόρησε το teaser για το prequel – ‘’The Ballad of Songbirds and Snakes’’

The Hunger Games : Μόλις κυκλοφόρησε το teaser για το prequel – ‘’The Ballad of Songbirds and Snakes’’

Δόθηκε στην δημοσιότητα το πρώτο teaser του αναμενόμενου prequel των Hunger Games κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονομής των MTV Awards

με Έλενα Τσιουρλή

Το prequel των Hunger Games θα βασίζεται στο μυθιστόρημα της Suzanne Collins, «The Ballad of Songbirds and Snakes», το οποίο εκδόθηκε το 2020. Χρονολογείται πάνω από 60 χρόνια πριν από το πρώτο μυθιστόρημα Hunger Games, ακολουθεί έναν 18χρονο από το Καπιτώλιο (το Benediction’s Tom Blyth), ο οποίος πρόκειται να γίνει Πρόεδρος Snow (τον ρόλο του Donald Sutherland στις πρωτότυπες ταινίες). Το ταξίδι του αρχίζει, ενώ τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι πολλαπλά.

Στο πρώτο teaser, που δημοσιεύτηκε εμφανίζεται ένα παγωμένο πουλί και ένα φίδι σε ένα κλαδί, λίγο πριν ο πάγος σπάσει και αποκαλύψει τα χρυσά πλάσματα. «Το 2023 ο κόσμος θα ανακαλύψει ποιος είναι το πουλί και ποιος το φίδι».

Δείτε το επίσημο trailer :

<<Η μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου του 2023 με σκηνοθέτη τον Francis Lawrence, ο οποίος σκηνοθέτησε τρεις από τις τέσσερις πρωτότυπες ταινίες του Hunger Games, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Collins, Michael Ardnt και Michael Lesslie.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions