Αρχική Ειδήσεις Θεσσαλονίκη: 10 άτομα επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν έναν 20χρονο και την κοπέλα του

Θεσσαλονίκη: 10 άτομα επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν έναν 20χρονο και την κοπέλα του

Τα ζευγάρι δέχθηκε επίθεση από 10 άτομα στα Λαδάδικα

με Έλενα Τσιουρλή

Στιγμές τρόμου έζησε ένα ζευγάρι στην Θεσσαλονίκη όπου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μια ομάδα 10 ανδρών, μαυροντυμένων με ξυρισμένα κεφάλια στην Θεσσαλονίκη, σε κεντρικό σημείο στα Λαδάδικα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το MEGA, ο νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητό του και μέσα σε αυτό ήταν και η κοπέλα του. Κάποια στιγμή μία ομάδα πέντε ατόμων τους πλησίασαν και ξεκίνησαν να βρίζουν και να χτυπούν τον 20χρονο ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και όταν ο νεαρός βγήκε από το όχημα του ήρθαν και άλλα πέντε άτομα.

Όπως αναφέρει ο 20χρονος στο MEGA: «Ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο και πήγα να πάρω την κοπέλα μου. Στην αρχή ήταν τέσσερα άτομα μπροστά μου μέσα στην μέση του δρόμου, οι τρεις έκαναν στην άκρη ο ένας όμως έμεινε και ξεκίνησε να με βρίζει. Όταν αντιλήφθηκα ότι απευθύνεται σε εμένα τον ρώτησα τον λόγο που με βρίζει ξαφνικά κάποιος μου όρμησε μέσα στο αμάξι. Άνοιξα την πόρτα για να προσπαθήσω να τους απωθήσω».

Κατέβηκε μετά από λίγο και η κοπέλα του 20χρονου, όπου χτύπησαν και το κορίτσι στο κεφάλι.

Αργότερα με την επέμβαση της αστυνομίας που βρέθηκε στο σημείο του ξυλοδαρμού καθώς η φασαρία συνεχίστηκε και με άλλο θύμα κατάφεραν να συλλάβουν ένα άτομο.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions