Αρχική Ειδήσεις Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη 16χρονου οδηγού – 1 τραυματίας αστυνομικός

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη 16χρονου οδηγού – 1 τραυματίας αστυνομικός

Οι ανήλικοι επιβαίνοντες και ο οδηγός πήραν κρυφά το αυτοκίνητο της μητέρας της 13χρονης που ήταν στο όχημα

με Έλενα Τσιουρλή

Επεισοδιακή η καταδίωξη 16χρονου οδηγού με αμέτρητες παραβάσεις ΚΟΚ στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα 13χρονο κορίτσι πήρε κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινήτου της μητέρας της και τα έδωσε σε 2 16χρονους φίλους της για να κάνουν οι 3 τους ‘’βόλτα στην πόλη’’.

Όταν η μητέρα της 13χρονης αντιλήφθηκε ότι το αυτοκίνητο δεν βρισκόταν στο σημείο που το είχε σταθμεύσει, έσπευσε να το δηλώσει στην Αστυνομία. Το κέντρο της Άμεσης Δράσης ζήτησε από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν να αναζητήσουν το συγκεκριμένο όχημα. Όταν εντόπισαν το όχημα, έκαναν νόημα στον 16χρονο ο οποίος είχε αναλάβει την ευθύνη να οδηγήσει αλλά αντιθέτως εκείνος επιτάχυνε και έφυγε. Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το ΙΧ παραβίασε πολλές φορές τον ΚΟΚ ενώ μάλιστα ο 16χρονος δεν δίστασε να χτυπήσει με το ΙΧ έναν αστυνομικό με μοτοσικλέτα ο οποίος διακομίστηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Παράλληλα κατά την καταδίωξη προκάλεσε και υλικές ζημιές σε άλλα αυτοκίνητα μέχρι που οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν στην περιοχή του Ελληνικού Κολλεγίου στη Θέρμη.

Οι 3 ανήλικοι που επέβαιναν στο όχημα, δηλαδή η 13χρονη και οι δύο 16χρονοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς ενώ δεν αποκλείεται να αποδοθούν κατηγορίες και στους γονείς τους.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions