Αρχική Ειδήσεις Θεσσαλονίκη: Μια γυναίκα μαχαίρωσε 27χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Θεσσαλονίκη: Μια γυναίκα μαχαίρωσε 27χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Η γυναίκα που επιτέθηκε στην 27χρονη είναι μητέρα 2 παιδιών

με Έλενα Τσιουρλή

Χθες το βράδυ της Τετάρτης 17/8/2022 μια 25χρονη αλλοδαπή μητέρα 2 παιδιών επιτέθηκε και μαχαίρωσε με σουγιά στην κοιλία και στον ώμο μια 27χρονη στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ το κίνητρο της επίθεσης ήταν η ερωτική αντιζηλία, ειδικότερα, όπως είπε η αδελφή της 27χρονης, η δράστιδα επιτέθηκε στην γυναίκα φωνάζοντας πως διατηρεί παράνομη σχέση με τον άντρα της.

«Η αδελφή μου ήρθε να μας επισκεφτεί και ξαφνικά εμφανίστηκε αυτή η γυναίκα στο σπίτι. Δεν την ήξερα, δεν την είχα δει ποτέ στη ζωή μου. Φώναζε πως η αδελφή μου είχε σχέση με τον άντρα της. Δεν γνωρίζω αν ισχύει αυτό, δεν μου είχε πει ποτέ κάτι τέτοιο η αδελφή μου», ανέφερε.

Όπως λέει η ίδια, η αδελφή της πονούσε πολύ από τα χτυπήματα που δέχθηκε με το μαχαίρι και δεν μπορούσε να μιλήσει. «Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με δύο μαχαιριές στο αριστερό μέρος της κοιλιάς και μία στον ώμο, αλλά ευτυχώς μαθαίνω πως είναι καλά. Είναι σοκαριστικό. Το παιδί μου είναι 7 ετών και εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σπίτι, όταν απέξω γίνονταν χαμός», σημείωσε.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions