Αρχική Ειδήσεις Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν νεαρό στη μέση του δρόμου

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν νεαρό στη μέση του δρόμου

Το δεύτερο συμβάν με πυροβολισμούς στην πόλη μέσα σε δύο 24ωρα σημειώθηκε στην οδό Νεοχωρίου, στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης

με Έλενα Τσιουρλή

Όπως έδειξαν κάμερες ασφαλείας στην περιοχή  μια ομάδα 6 ατόμων επιτέθηκε στον νεαρό πυροβολώντας τον. Αρχικά του επιτέθηκαν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα άνοιξε πυρ. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν ακόμη τρία άτομα, τα οποία κινήθηκαν εναντίον του. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ακούστηκαν 3 πυροβολισμοί.

Με όση δύναμη του είχε απομείνει ο τραυματίας περπάτησε από την οδό Νεοχωρίου μέχρι το βενζινάδικο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Λαγκαδά. Εκεί ζήτησε βοήθεια. Ο υπάλληλος του πρατηρίου κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη. Το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης έδωσε εντολή για προσαγωγή ατόμων που κρίνονται ύποπτα. Κατόπιν τούτου προσήχθησαν έξι άτομα. Στη συνέχεια οριοθετήθηκαν με απαγορευτικές κορδέλες τα σημεία όπου υπήρχαν ίχνη αίματος.

Τις ώρες που ακολούθησαν οι αστυνομικοί του ΤΕΖ έψαξαν το σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί για να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα τους κατευθύνει προς τους δράστες όμως κάλυκες δεν βρέθηκαν πουθενά, που στην μια περίπτωση τους μάζεψαν οι δράστες ή διαφορετικά χρησιμοποιήθηκε περίστροφο και οι κάλυκες έμειναν στον μύλο. Εκεί που πυροβόλησαν το θύμα βρέθηκε μία βολίδα.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions