Αρχική Ειδήσεις Βιασμός 12χρονης: Η αστυνομία συνέλαβε 12 βιαστές της ανήλικης – Όλοι οικογενειάρχες

Βιασμός 12χρονης: Η αστυνομία συνέλαβε 12 βιαστές της ανήλικης – Όλοι οικογενειάρχες

Οι 5 βιαστές έχουν ταυτοποιηθεί

με Έλενα Τσιουρλή

Οι αδιάκοπες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό έχουν οδηγήσει στην σύλληψη 12 ανδρών που φέρεται πως βίαζαν την 12χρονοι ενώ όλοι τους είναι οικογενειάρχες και άτομα που φαίνονται υπεράνω πάσης υποψίας. Μέχρι στιγμής ταυτοποιήθηκαν οι 5.

Όπως έχουν διαπιστώσει οι αστυνομικοί, οι κλήσεις στα κινητά τηλέφωνα του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου είνα πολλές σε αριθμό και αυτό που προσπαθούν να διαλευκάνουν είναι ποιες από αυτές οδηγούσαν σε ραντεβού με την 12χρονη. «Μόλις γίνουν γνωστά τα ονόματά τους, ο περίγυρός τους θα υποστεί σοκ» σημείωνε πηγή στο protothema.gr. Από αυτούς, έλεγαν οι ίδιες πηγές, οι πέντε έχουν ταυτοποιηθεί και για τους υπόλοιπους η διαδικασία βαίνει προς ολοκλήρωση.

Σε αυτό θα βοηθήσει η διαδικασία αναγνώρισης από την 12χρονη, η οποία επί του παρόντος έχει διακοπεί, καθώς το παιδί είναι σε μεγάλο σοκ και δεν μπορεί να μιλήσει.

Όπως έχει διαπιστωθεί μέχρι στιγμής, το κορίτσι είχε στο κινητό τηλέφωνό του την εφαρμογή Viber και μέσω αυτής έμπαινε στην εφαρμογή Blindchat που χρησιμοποιούσε ο 53χρονος.

Αστυνομικές πηγές έλεγαν ότι πολλές από τις επαφές γίνονταν από τα λεγόμενα «πακιστανικά κινητά», που δεν εντοπίζονται, γεγονός που δείχνει ότι ο Ηλίας Μίχος ερχόταν σε επαφή με ανθρώπους μυημένους στην παιδεραστία πού ήξεραν πώς να καλύψουν τα ίχνη τους.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions