Αρχική Ειδήσεις Βιασμός και κακοποίηση 22χρονου παραολυμπιονίκη : ‘’Του έκλειναν το στόμα και του έδεναν τα χέρια’’

Βιασμός και κακοποίηση 22χρονου παραολυμπιονίκη : ‘’Του έκλειναν το στόμα και του έδεναν τα χέρια’’

Η οικογένεια του παραολυμπιονίκη κατέθεσε μήνυση για τον βιασμό και σωματική κακοποίηση του παιδιού τους σε βάρος ενός εκπαιδευτικού και ενός υπαλλήλου σε εκπαιδευτικό ίδρυμα όπου φοιτούσε

με Έλενα Τσιουρλή

Η καταγγελία πιο συγκεκριμένα κατά των δυο αυτών προσώπων μιλά  για κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, εξύβριση, απειλή, παράνομη βία, σωματική βλάβη και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Η μήνυση στρέφεται και κατά άλλων τριών ατόμων για παρασιώπηση εγκλημάτων και υπόθαλψη.

Ο 22χρονος όπου μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κατακτήσει 4 ολυμπιακά μετάλλια, στην αρχή της μίλησε  στη μητέρα του για κάποια αγγίγματα, ενώ στη συνέχεια «άρχισε να “βγάζει” περισσότερα πράγματα».«Μου είπε “δεν θέλω κι αυτόν” και μου έδειξε το στόμα του», πρόσθεσε η μητέρα του, σημειώνοντας πως, όπως της αποκάλυψε, του έκλειναν το στόμα και έδεναν τα χέρια του ενώ στη συνέχεια προέβαιναν σε ασελγείς πράξεις.

Σοκάρει το κείμενο της μήνυσης: «Πάμε στο δωμάτιο και κλείνει την πόρτα με κλειδί. Μου χαϊδεύει τα πόδια, τα χέρια, το στήθος, το κεφάλι και τις πατούσες. Κάνουμε μασάζ. Εγώ φωνάζω και του λέω “σταμάτα”. Με πονάει λίγο…».

Σημειώνεται πως τον απειλούσαν να μην πει τίποτα στους δικούς του, ενώ τον «καλόπιαναν» με καραμέλες.

«Δε νομίζω ότι είναι εύκολο κανείς να αντιληφθεί το μέγεθος των πράξεων», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Star ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions