Αρχική Ειδήσεις Βρετανία: Νοσοκόμα σκότωσε 7 βρέφη και αποπειράθηκε να σκοτώσει άλλα 10

Βρετανία: Νοσοκόμα σκότωσε 7 βρέφη και αποπειράθηκε να σκοτώσει άλλα 10

Η 32χρονη δηλητηρίαζε τα βρέφη με ινσουλίνη, τους έριχνε αέρα στο αίμα ή τα τάιζε υπερβολικά με γάλα.

με Έλενα Τσιουρλή

Φρίκη στη Βρετανία στο νοσοκομείο Countess of Chester με νοσοκόμα- serial killer η οποία σκότωνε νεογέννητα βρέφη βάζοντας ινσουλίνη στο γάλα τους. Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από έρευνα αφού αυξήθηκαν μυστηριωδώς κατά μεγάλο βαθμό οι θάνατοι των νεογέννητων στο νοσοκομείο. Όταν άρχισαν να βλέπουν αναλυτικά τα γεγονότα παρατήρησαν πως σε όλους τους θανάτους ήταν στην βάρδια της 32χρονης νοσοκόμας και συνέπιπταν με τον χρόνο που αρρώσταιναν τα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η νοσοκόμα δηλητηρίαζε τα βρέφη με ινσουλίνη, τους έριχνε αέρα στο αίμα ή τα τάιζε υπερβολικά με γάλα.  Συνήθιζε να υλοποιεί τα αρρωστημένα της σχέδια κατά τη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας, επειδή οι γονείς των βρεφών ήταν λιγότερο πιθανό να τα επισκεφθούν τότε.

Η μητέρα ενός νεογέννητου πήγε να εμποδίσει την Λούσι Λέτμπι στη μονάδα νεογνών,  αλλά εκείνη την απομάκρυνε λέγοντάς της: «Εμπιστευτείτε με, είμαι νοσοκόμα».  Τελικά το μωρό – το οποίο ονομάστηκε Baby E για νομικούς λόγους – βρέθηκε να αιμορραγεί από το στόμα στην κούνια του.

Στην ακροαματική διαδικασία ειπώθηκε ότι η Λέτμπι εκ των υστέρων έδειξε «ασυνήθιστο ενδιαφέρον» για τις οικογένειες των παιδιών και τα «παρακολουθούσε» στο Facebook. Σημειώνεται ότι ιατρικά έγγραφα σχετικά με τη φροντίδα των βρεφών βρέθηκαν όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι της χρόνια αργότερα.

Στην έναρξη της δίκης ειπώθηκε ότι προσπάθησε πολλές φορές να σκοτώσει μερικά από τα παιδιά.  Εκτιμάται ότι τρία μωρά δολοφονήθηκαν μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions