Αρχική Ειδήσεις Υπόθεση 23χρονης ΑμεΑ – Σοκάρει η δήλωση της μητέρας της: «Ήξερα ότι βίασε την κόρη μου ο αδερφός μου, κι εμένα με βίαζε ο πατέρας μου»

Υπόθεση 23χρονης ΑμεΑ – Σοκάρει η δήλωση της μητέρας της: «Ήξερα ότι βίασε την κόρη μου ο αδερφός μου, κι εμένα με βίαζε ο πατέρας μου»

Σύμφωνα με την 23χρονη βιάστηκε από τον θείο της και την έδιωξε από το σπίτι η μητέρα της

με Έλενα Τσιουρλή

Έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο η υπόθεση με την 23χρονη ΑμεΑ όπου εκδιώχθηκε από το σπίτι από την ίδια της την μητέρα ενώ ο θείος της την βίασε. Η νεαρή κοπέλα μάλιστα έπειτα από όλα αυτά  αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Να σημειωθεί ότι λίγα χρόνια πριν τα 6 παιδιά της γυναίκας, με απόφαση των Κοινωνικών Υπηρεσιών μεταφέρθηκαν σε ίδρυμα, καθώς το περιβάλλον κρίθηκε ακατάλληλο.

Οι δηλώσεις της μητέρας προκαλούν αποτροπιασμό καθώς όπως είπε η ίδια γνώριζε ότι ο αδερφός της βίασε την κόρη της και είπε πως και η ίδια είχε βιαστεί από τον πατέρα της όταν ήταν μικρή.

«Και εγώ στα 4 μου έπεσα θύμα βιασμού από τον πατέρα μου. Τον άφησαν ελεύθερο. Με είχαν δεμένη στο κρεβάτι και με χτυπούσαν», αποκάλυψε η μητέρα της 23χρονης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σύμφωνα με την μητέρα της 23χρονης βέβαια, η ίδια είπε πως είπε την αλήθεια όταν ήρθε η ώρα να καταθέσει στους αστ6υνομικούς ενώ η κόρη της κάλυπτε τον θείο της επειδή την απειλούσε. «Βιασμός έγινε μία φορά στο σπίτι μου στο χωριό. Εγώ είχα πάει στη Λάρισα για ένα χειρουργείο και η κόρη μου όταν επέστρεψα μου είπε ότι βιάστηκε από τον θείο της. Εγώ έδωσα κατάθεση στην αστυνομία και είπα αλήθεια, ενώ η κόρη μου κάλυψε τον αδερφό μου γιατί την απειλούσε. Είπε ότι έλεγε ψέματα μετά. Και έτσι δεν έγινε τίποτα.

Η μητέρα της 23χρονης ΑμεΑ επιμένει ότι δεν έδιωξε ωστόσο η ίδια την κόρη της από σπίτι  «Πήγα τη βρήκα στο σπίτι της νονάς της για να την πάρω μαζί μου σπίτι μετά την τελευταία καταγγελία που έκανε, αλλά δε θέλει να έρθει κοντά μου. Βέβαια και εδώ δεν περνάμε καλά, γιατί ο σύζυγός μου με χτυπούσε, με απειλούσε ότι θα με σφάξει «Θέλω την κόρη μου πίσω, αλλά εκείνη δε θέλει να έρθει. Δεν την έδιωξα εγώ. Διάβασα  ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Μόνη της έφυγε όμως. Την έπιασε κρίση νεύρων. Δεν την έδιωξα εγώ» επιμένει η γυναίκα. «Εγώ την πιστεύω την κόρη μου. Την απειλεί ο αδερφός μου να πει ψέματα, και έτσι στράφηκε εναντίον μου» καταλήγει. με μαχαίρι, με κλείδωνε μέσα κλπ» λέει.

Ο θείος της 23χρονης έχει καταδικαστεί σε 9 μήνες φυλάκισης με αναστολή για εξύβριση και έκθεση της κόρης της σε κίνδυνο. Η εισαγγελία παρήγγειλε διευρεύνηση των καταγγελιών για τον βιασμό της κοπέλας από τον θείο.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions