Αρχική Ειδήσεις Υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 12χρονης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει βιαστεί κι άλλο παιδί της οικογένειας

Υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 12χρονης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει βιαστεί κι άλλο παιδί της οικογένειας

Οι αρχές ερευνούν την πιθανότητα να υπάρχει και αδερφάκι της 12χρονης που έζησε αυτόν τον εφιάλτη

με Έλενα Τσιουρλή

Έπειτα από την σύλληψη της μητέρας της 12χρονης για μαστροπεία μαζί με τον 53χρονο έχει ανοίξει νέο ενδεχόμενο πιθανού βιασμού κι άλλου παιδιού της οικογένειας, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί κάτι συγκεκριμένο για κάποιο από τα άλλα 7 αδέρφια της 12χρονης.

Το επόμενο διάστημα, ένα – ένα, τα αδέρφια θα εξεταστούν από ιατροδικαστές και ψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Τραπεζικά εμβάσματα από τον 53χρονο κατηγορούμενο μαστροπό – βιαστή στο λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης, αλλά και… αφύσικα συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες και μηνύματα, οδήγησαν στη σύλληψη της 37χρονης γυναίκας, την Τρίτη.

Η άρση του τραπεζικού απορρήτου του 53χρονου, επέσπευσε τη διαδικασία σύλληψης της 37χρονης μητέρας, που είχε μπει από την πρώτη στιγμή ως “ύποπτο” πρόσωπο στο κάδρο των ερευνών.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τον 53χρονο, είχαν καταγράψει συνομιλίες και ανταλλαγή πλήθους μηνυμάτων με τη μητέρα της 12χρονης, στοιχείο που επιβεβαίωνε ότι τα δύο πρόσωπα είχαν επαφές, ακόμα και μετά την καταγγελία της σοκαριστικής υπόθεσης στις αρχές.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions