Αρχική Ειδήσεις Ονδούρα: Εν ψυχρώ εκτέλεση του γιού του πρώην Προέδρου και τριών φίλων του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ονδούρα: Εν ψυχρώ εκτέλεση του γιού του πρώην Προέδρου και τριών φίλων του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την δολοφονία του γιού του πρώην Προέδρου και των τριών φίλων του έξω από κλαμπ, στήνοντας τους στον τοίχο και εκτελώντας τους εν ψυχρώ

με Έλενα Τσιουρλή

Η στυγερή εκτέλεση έγινε την Πέμπτη ενώ οι 4 άντρες αποχωρούσαν από κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στην πρωτεύουσα Τεγκουσιγκάλπα, σύμφωνα με τον πρώην αρχηγό του κράτους και την αστυνομία.

Οι εικόνες που προβάλλονται από τις κάμερες ασφαλείας που μετέδωσε το κανάλι HCH, δείχνουν μασκοφόρους με τουφέκια να έχουν στήσει ενέδρα περιμένοντας τους, να σταματούν το αυτοκίνητο των τεσσάρων νεαρών έξω από το κλαμπ και να τους υποχρεώνουν να βγουν από το αυτοκίνητο για να τους εκτελέσουν.

Ο κ. Λόμπο αφηγήθηκε σε τοπικά ΜΜΕ ότι οι ένοπλοι «υποχρέωσαν τους νεαρούς να βγουν από αυτοκίνητα» και τους σκότωσαν. Διευκρίνισε ότι ο γιος του Σαΐντ, 23 ετών, είναι νεκρός, ενώ άλλος ένας γιος του, ο Λουίς, που ήταν παρών αλλά επέβαινε σε άλλο αυτοκίνητο, είναι σώος. Σύμφωνα με την αστυνομία, το έγκλημα διαπράχθηκε στο υπόγειο πάρκινγκ του κτιρίου όπου λειτουργεί η ντισκοτέκ.

Ανάμεσα στα θύματα ήταν επίσης ανιψιός του στρατηγού εν αποστρατεία Ρομέο Βάσκες, του επικεφαλής του στρατιωτικού πραξικοπήματος του 2009 με το οποίο ανατράπηκε ο τότε πρόεδρος Μανουέλ Σελάγια.

Βίντεο:

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2024 © DailyTraffic – Designed & Developed by JdiWeb Solutions