Αρχική Ειδήσεις Πλεύρης: Κατεπείγουσα έρευνα για τον θάνατο 49χρονου έξω από νοσοκομείο στην Πάτρα

Πλεύρης: Κατεπείγουσα έρευνα για τον θάνατο 49χρονου έξω από νοσοκομείο στην Πάτρα

Ο Υπουργός Υγείας διέταξε να διεξαχθεί έρευνα για τον θάνατο ενός 49χρονου έπειτα από την επίσκεψή του στο νοσοκομείο "'Άγιος Ανδρέας", της Πάτρας όπου άφησε την τελευταία του πνοή

με Έλενα Τσιουρλή

Ο 49χρονος επισκέφθηκε το νοσοκομείο μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο “‘Αγιος Ανδρέας”, της Πάτρας το βράδυ της Τρίτης, 13 Ιουλίου, με πόνο στο στήθος και δύσπνοια, ωστόσο ο άντρας δεν βοηθήθηκε από κανέναν αφού τον είπαν ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και τον συμβούλεψαν να επισκεφτεί το νοσοκομείο του Ρίου. Λίγα λεπτά μετά ο 49χρονος ξεψύχησε αβοήθητος έξω από το νοσοκομείο.

Έπειτα από το περιστατικό ο  ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ζήτησε κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί  περεταίρω το συμβάν και να δοθούν εξηγήσεις για τον θάνατο του άντρα, που δεν του παρείχαν βοήθεια στο νοσοκομείο.

Ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», Ηλίας Θοδωρόπουλος, δήλωσε ότι ο άνδρας δεν έδειξε συμπτώματα που φανερώνουν σοβαρό πρόβλημα για αυτό και τον παρέπεμψαν στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ρίου και πρόσθεσε στη συνέχεια, «Οποιοσδήποτε πολίτης έφτανε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας θα τύγχανε των πρώτων βοηθειών και της απαραίτητης φροντίδας, ακόμα κι αν δεν εφημέρευε, και το ίδιο θα έκανε και το νοσοκομείο μας»

Η οικογένεια του 49χρονου ζητά εξηγήσεις για το περιστατικό «Πρέπει να μας εξηγήσουν γιατί δεν έδωσαν τις πρώτες βοήθειες σε έναν συνάνθρωπό μας…».. «Ανθρωπιά τέλος…» αναφέρει ο σύζυγος της αδελφής του 49χρονου.

Στο νοσοκομείο θα μεταβεί εκτάκτως και ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δημήτρης Καρβέλης, ο οποίος μάλιστα, ζήτησε να είναι έτοιμο το πόρισμα της προκαταρκτικής εντός της ημέρας, ενώ παράλληλα συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη στο Νοσοκομείο “‘Αγιος Ανδρέας”, όπου αναμένεται να παραβρεθούν και όσοι εφημέρευαν το συγκεκριμένο βράδυ στο νοσοκομείο.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions