Αρχική Ειδήσεις Χτύπημα στη Λιμουζίνα του Πούτιν – Πιθανή απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου Προέδρου

Χτύπημα στη Λιμουζίνα του Πούτιν – Πιθανή απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου Προέδρου

Εξαφανίστηκαν μέλη από την προσωπική φρουρά του Πούτιν, επειδή έγιναν γνωστές οι κινήσεις του

με Έλενα Τσιουρλή

Χτυπήθηκε η Λιμουζίνα σύμφωνα με την Daily Mail, όταν ένας δυνατός κρότος ακούστηκε από τον αριστερό μπροστινό τροχό της λιμουζίνας του Ρώσου προέδρου και πυκνός καπνός φέρεται να βγήκε από το όχημα.

Το αυτοκίνητο οδηγήθηκε σε ασφαλές μέρος, με τον Βλαντίμιρ Πούτιν να βγαίνει σώος και υγιής. Ωστόσο, η υπηρεσία ασφαλείας του πραγματοποίησε αρκετές συλλήψεις -ενώ κάποιοι από τους σωματοφύλακες εξαφανίστηκαν- εν μέσω ισχυρισμών ότι διέρρευσαν οι μυστικές πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις του 69χρονου ηγεμόνα, όπως υποστηρίζει το κανάλι General SVR στο Telegram.

«Ένας στενός κύκλος ανθρώπων γνώριζε για τις κινήσεις του προέδρου σε αυτή την πομπή, και όλοι ήταν από την προεδρική υπηρεσία ασφαλείας. Μετά το περιστατικό, τρεις από αυτούς εξαφανίστηκαν. Ήταν οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο πρώτο αυτοκίνητο της αυτοκινητοπομπής. Η μοίρα τους προς το παρόν είναι άγνωστη. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε άδειο λίγα χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πέντε οχήματα με ειδικούς φρουρούς βρίσκονταν στη σειρά, με του Πούτιν να είναι το τρίτο.  Λίγα χιλιόμετρα προτού φτάσει η αυτοκινητοπομπή στην επίσημη κατοικία του Ρώσου προέδρου, ένα ασθενοφόρο μπλόκαρε το πρώτο όχημα.

Το δεύτερο όχημα συνέχισε χωρίς να σταματήσει, λόγω ενός εμποδίου στον δρόμο. Ξαφνικά, από το τρίτο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο Πούτιν, ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και άρχισε να βγαίνει μετά καπνός.

Το αυτοκίνητο του Ρώσου προέδρου, όμως, έφυγε γρήγορα από το σημείο και χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Τις συγκεκριμένες πληροφορίες μετέδωσε αρχικά το αντιρωσικό δίκτυο General SVR.

Σύμφωνα με την Daily Mail, «το General SVR είναι ένα ρωσικό κανάλι στο Telegram που δημοσιεύει τακτικά υποτιθέμενες εμπιστευτικές πληροφορίες για τον Πούτιν και το Κρεμλίνο. Ενώ ορισμένοι είναι επιφυλακτικοί απέναντι στο General SVR, άλλοι λένε ότι είναι ένα από τα λίγα εξέχοντα κανάλια κατά του Πούτιν στη Ρωσία που παρέχει μια εικόνα για τα πραγματικά τεκταινόμενα στο Κρεμλίνο».

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2024 © DailyTraffic – Designed & Developed by JdiWeb Solutions