Αρχική Πολιτισμός Aegean Cocktails & Spirits Festival στο ίδρυμα πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Aegean Cocktails & Spirits Festival στο ίδρυμα πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Το Aegean Cocktails & Spirits Festival, το Φεστιβάλ που φέρνει το ελληνικό απόσταγμα στο επίκεντρο των παγκόσμιων τάσεων του cocktail, διοργανώνεται στην Αθήνα στις 4 Ιουνίου!

με Παναγιώτης Χασάπης

Μπορείς να φανταστείς τα καλύτερα ελληνικά κοκτέιλ μπαρ να φτιάχνουν συναρπαστικά κοκτέιλ με ελληνικά αποστάγματα; Θα περνούσε ποτέ  από το μυαλό σου ότι σε μια Αθήνα που γίνεται ολοένα και πιο γνωστή για την δυναμική μπαρ σκηνή της, τα cocktail με ελληνικό twist θα είχαν πρωταγωνιστική θέση; Και τελικά πόσο καλά γνωρίζεις τις εξαιρετικές εγχώριες παραγωγές που γίνονται στα αποστάγματα, στα λικέρ, στα αναψυκτικά και στο κρασί;

Μην χάσεις το 3ο Aegean Cocktails & Spirits Festival, που θα πραγματοποιηθεί στον πανέμορφο χώρο του «Φάρου» στο ΚΠΙΣΝ, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, 16.00-23.00.

Σε μία περίοδο που το Localisation αποτελεί παγκόσμια τάση τόσο στην γαστρονομία όσο και στο bartending, σε έναν κόσμο που έχει ως motto το “think global, act local”, τα ελληνικά αποστάγματα παίρονυν την θέση τους στον παγκόσμιο χάρτη με έναν τρόπο διαφορετικό. Σύγχρονο, επίκαιρο και αγαπητό. Μέσω του bar.

Έτσι, στις 4 Ιουνίου 2022  ελάτε σε ένα Φεστιβάλ διαφορετικό, που στόχο έχει να φέρει το ελληνικό απόσταγμα στο επίκεντρο των παγκόσμιων τάσεων του cocktail.

Γιατί να πάμε στο Φεστιβάλ ;

● Για μία ολόκληρη ημέρα (16.00-23.00), κορυφαίοι παραγωγοί  θα στήσουν περισσότερα από δέκα διαφορετικά bar τα οποία θα σερβίρουν cocktail με ελληνικό twist.

Θα δοκιμάσουμε κάθε ένα από τα προϊόντα και μόνα τους, και θα μιλήσουμε με εξειδικευμένους bartender για την χρήση τους μέσα σε cocktail και τα στάδια παραγωγής τους.

●Θα φτιάξουμε τα δικά μας cocktail στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του fun cocktail making”, όπου ακολουθώντας τις οδηγίες των επαγγελματιών, θα δημιουργήσουμε step by step τα δικά μας Aegean Cocktails.

Διοργάνωση: Difford’s Guide Greece

Με την Υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων

Υπό την Αιγίδα της Metron Ariston – Making Responsibility a Trend

Λεπτομέρειες για το Φεστιβάλ:

Σάββατο 4 Ιουνίου 2019, 16:00-23:00

H γιορτή όμως δεν σταματάει εδώ!

Στα πλαίσια του 3ου Aegean Cocktails & Spirits Festival, θα έχει προηγηθεί και το Aegean Cocktails & Spirits Week, στο διάστημα 29 Μαΐου με 4 Ιουνίου, όπου κορυφαία cocktail bar από όλη την Ελλάδα, θα δημιουργήσουν δικές τους συνταγές με τα προϊόντα των σημαντικότερων Ελλήνων παραγωγών και θα τα σερβίρουν σε προνομιακή τιμή.

Έτσι για μία εβδομάδα, θα διαθέτουν ένα ξεχωριστό Aegean Cocktails & Spirits κατάλογο cocktail μέσα από τον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα cocktail τους με ελληνικό twist σε χαμηλότερη τιμή! (η λίστα θα ανακοινωθεί στα social media του Aegean Cocktails & Spirits και του Difford’s Guide Greece).

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions