Αρχική Πολιτισμός Το Colourday Festival στο ΟΑΚΑ

Το Colourday Festival στο ΟΑΚΑ

Το Colourday Festival, η πιο συναρπαστική γιορτή του καλοκαιριού, έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση στο MEGA, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ και θα είναι πιο χρωματιστό και διασκεδαστικό από ποτέ.

με Παναγιώτης Χασάπης

Με σλόγκαν “Love Yourself. Find Your Colour”, το Colourday Festival σε προσκαλεί να τραγουδήσεις τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες, να χορέψεις μέχρι τελικής πτώσης, να συμμετέχεις στις ομαδικές ρίψεις χρώματος, να συναντήσεις από κοντά τους πιο γνωστούς influencers και special guests-έκπληξη, και να μοιραστείς αξέχαστες στιγμές με παλιούς και νέους φίλους

Τον εκρηκτικό μουσικό ρυθμό θα δώσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο headliner της φετινής διοργάνωσης, ο οποίος έχει ετοιμάσει για το Colourday Festival αποκλειστικές dance διασκευές των μεγάλων επιτυχιών του. Επίσης, στο lineup συμμετέχουν οι αγαπημένοι καλλιτέχνες Josephine, FY, Anastasia, Kings, Konnie Μεταξά, Νatasha Kay και DJ Αντώνης Δημητριάδης, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν 15 ακόμα κορυφαία ονόματα από κάθε μουσικό είδος.

Το καλοκαίρι του 2022 θα είναι γεμάτο με τα χρώματα του Colourday Festival!

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions