Αρχική Ειδήσεις Χαλκιδική: Καταδικάστηκε πατέρας για τον βιασμό της 14χρονης κόρης του

Χαλκιδική: Καταδικάστηκε πατέρας για τον βιασμό της 14χρονης κόρης του

Σε συνολική ποινή φυλάκισης 6 ετών καταδικάστηκε ένας πατέρας για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του το 2009 στη Χαλκιδική. Το δικαστήριο αποφάσισε μάλιστα την εξαγορά της ποινής προς 5 ευρώ την ημέρα.

με Έλενα Τσιουρλή

Ένοχος για τον βιασμό της ανήλικης 14χρονης κόρης του το 2009 κρίθηκε ένας πατέρας από τον εισαγγελέα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης και ξέσπασε σε λυγμούς η πλέον 27χρονη κοπέλα.

Σε πρώτο βαθμό ο πατέρας είχε καταδικαστεί από Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σε συνολική ποινή κάθειρξης 14 ετών και η έφεσή του είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής.

Ο 61χρονος, σήμερα, κατηγορούμενος κρίθηκε την Παρασκευή (11.11.2022) ένοχος για βιασμό και για κατάχρηση σε ασέλγεια, ενώ απαλλάχθηκε από την κατηγορία της ασέλγειας μεταξύ συγγενών, καθώς το συγκεκριμένο αδίκημα έχει παραγραφεί.

Το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς, ενώ αποφάσισε την εξαγορά της ποινής προς 5 ευρώ ανά ημέρα.

Ο ίδιος αρνήθηκε ξανά τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι η κόρη ψεύδεται. Ανέφερε ότι την πίεζε γιατί δεν διάβαζε και ήθελε να φύγει από το σπίτι και να τον εκδικηθεί.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions