Αρχική Ειδήσεις Δραπετσώνα: Λυκόσκυλο αφέθηκε από την ιδιοκτήτρια του να κατασπαράξει ένα κανίς – Συνελήφθη η γυναίκα

Δραπετσώνα: Λυκόσκυλο αφέθηκε από την ιδιοκτήτρια του να κατασπαράξει ένα κανίς – Συνελήφθη η γυναίκα

Της αφαιρέθηκε το ζώο, η ίδια συνελήφθη ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, άφηνε συχνά ελεύθερο το λυκόσκυλο και επιτιθόταν συχνά σε άλλα σκυλιά και παιδιά.

με Έλενα Τσιουρλή

Οργή επικρατεί στην Δραπετσώνα προς την ιδιοκτήτρια ενός λυκόσκυλου, όπου άφησε ελεύθερο να κατασπαράξει μέσα σε λίγα λεπτά ένα κανίς μέσα από τα χέρια μιας γυναίκας. Το λυκόσκυλο άρπαξε μέσα από την αγκαλιά της ιδιοκτήτρια του μικρόσωμου σκύλου το κανίς και το κατασπάραξε, μπροστά στα μάτια της, αλλά και μπροστά στην ιδιοκτήτριά του, η οποία έμεινε άπραγη και δεν έτρεξε καν να σταματήσει τον σκύλο της και έδειξε απάθεια προς το συμβάν. Η ίδια μάλιστα έφυγε χωρίς να πει κουβέντα, απλώς πήρε τον σκύλο και έφυγε, αγνοώντας την άλλη ιδιοκτήτρια του μικρού κανίς που της μιλούσε.

Μετά από εισαγγελική εντολή, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της γυναίκας, συνοδεία κλειδαρά, και συνέλαβαν τη γυναίκα ενώ ο σκύλος αφαιρέθηκε από το σπίτι και έχει μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο.

Γείτονες, αναφέρουν πως η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου το άφηνε συχνά ελεύθερο χωρίς λουρί, ενώ στο παρελθόν έχει ορμήσει σε άλλα σκυλιά και παιδιά στο πάρκο της γειτονιάς.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions