Αρχική Ειδήσεις Ερντογάν: Το ‘Θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ’ έχει γίνει ο εφιάλτης όσων έχουν εχθρότητα εναντίον της χώρας μας

Ερντογάν: Το ‘Θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ’ έχει γίνει ο εφιάλτης όσων έχουν εχθρότητα εναντίον της χώρας μας

Ο Τούρκος πρόεδρος μίλησε για εχθρικές συμπεριφορές της Ελλάδας

με Έλενα Τσιουρλή

 

Νέες προκλήσεις του Τούρκου Προέδρου για την Ελλάδα όπου μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου έκανε λόγο για εχθρική συμπεριφορά της Ελλάδας και έκανε μια δήλωση η οποία έμοιαζε πέρα για πέρα για απειλή λέγοντας ότι ‘’η φράση μας ‘Θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ’ έχει γίνει ο εφιάλτης όσων έχουν εχθρότητα εναντίον της χώρας μας’’’.

Είπε χαρακτηριστικά: «Αξιολογήσαμε τις εσωτερικές και εξωτερικές απειλές στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας. Επιβεβαιώσαμε τη θέση μας σχετικά με τις εχθρικές συμπεριφορές που επιδεικνύονται κατά της χώρας μας, ιδιαιτέρως με μοχλό την Ελλάδα. Η φράση μας ‘θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ’ έχει γίνει ο εφιάλτης των τρομοκρατικών οργανώσεων, αλλά και όλων όσων έχουν εχθρότητα εναντίον της χώρας μας και τις υποχρεώσεις αυτης της πρότασης μας την εκτελούμε κατα γράμμα».

Εν τω μεταξύ, η τουρκική εφημερίδα SOZCU βάζει στο στόχαστρο την Αλέξανδρούπολη, τη Λέσβο και τη Σάμο λέγοντας ότι είναι επικίνδυνα σημεία για την Τουρκία, επειδή εκεί υπάρχουν προηγμένα οπλικά συστήματα που συνιστούν απειλή.

Την ίδια ώρα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Γερμανία «εξοπλίζουν την Ελλάδα» και σχολιάζουν ότι «η Ελλάδα κάνει αγώνα δρόμου για τα εξοπλιστικά με στόχο την Τουρκία».

Στο δελτίο ειδήσεων του Haber Global αναφέρθηκε: «Mετά τις ΗΠΑ και την Γαλλία τώρα και η Γερμανία εξοπλίζει την Ελλάδα. Ο στρατός της Γερμανίας θα παραχωρήσει στην Ελλάδα 40 τεθωρακισμένα οχήματα. Η Ελλάδα  έχει μπει σε αγώνα δρόμου για να εξοπλιστεί εναντίον της Τουρκίας και οι χώρες του ΝΑΤΟ συσσωρεύουν τις δυνάμεις τους εκεί.

Τα τεθωρακισμενα οχήματα που παραχώρησαν οι ΗΠΑ εγκαταστάθηκαν στα νησιά του Αιγαίου που αμφισβητείται το καθεστώς τους. Στην Αλεξανδρούπολη που βρίσκεται σε απόσταση 45 χιλιομέτρων απο την Τουρκία χτίστηκε βάση των ΗΠΑ. Η Γαλλία πούλησε μαχητικά Rafale και τώρα ήρθε η σειρά της Γερμανίας».

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions