Αρχική Ειδήσεις Φλόριντα: Γιατρός νάρκωνε ασθενείς και τις βίαζε

Φλόριντα: Γιατρός νάρκωνε ασθενείς και τις βίαζε

Η 51χρονη και η 73χρονη ξύπνησαν και είδαν πάνω τους τον γιατρό

με Έλενα Τσιουρλή

Με 2 κατηγορίες βιασμού είναι αντιμέτωπος ένας γιατρός στην Φλόριντα ο οποίος σύμφωνα με 2 γυναίκες, 51 και 73 χρονών τις βίασε όσο εκείνες ήταν ναρκωμένες στο ιατρείο του για να υποβληθούν σε αισθητικές επεμβάσεις, όπως αναφέρει η αναφορά της αστυνομίας.

Η 51χρονη είπε στην αστυνομία ότι κατά τη διάρκεια της επέμβασης της τον περασμένο μήνα ο Salata της χορήγησε αναισθητικό για να τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει τον πόνο, ενώ πριν είχε λάβει ειδική αγωγή για να προετοιμαστεί για την επέμβαση.

Όπως η ίδια κατήγγειλε, αν και δεν είχε πλήρως τις αισθήσεις της, αισθάνθηκε τον Salata να την αγγίζει στα γεννητικά της όργανα και όταν εκείνη αναρωτήθηκε τι συμβαίνει ο γιατρός σταμάτησε.

Στη συνέχεια χρησιμοποίησε ακόμη περισσότερο αναισθητικό και της έδωσε ένα άγνωστο υγρό, πιθανόν τεκίλα για να το πιει, όπως αναφέρεται στην καταγγελία. Μέχρι εκείνη την στιγμή, η ασθενής ήταν ήδη υπό την επήρεια και λιποθύμησε.

Όταν ξύπνησε, είδε τον Salata να κάνει στοματικό έρωτα και λιποθύμησε ξανά πριν προλάβει να τον σταματήσει.

Όταν συνήλθε ξανά, εκείνος είχε ήδη διεισδύσει μέσα της, πριν εκείνη για μια ακόμα φορά λιποθυμήσει.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η 73χρονη ασθενής κατήγγειλε την Δευτέρα στις αρχές ότι ο Salata τη βίασε κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Το θύμα κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο γιατρός της έκανε μασάζ στο κορμί της και της έδωσε αναισθητικό για τον πόνο.

Καθώς συνέχισε να της κάνει μασάζ, της χορήγησε ξανά αναισθητικό και τότε σύμφωνα με την ίδια, τη βίασε.

Η ίδια είπε ότι ήταν ξύπνια και σε εγρήγορση κατά τη διάρκεια της επίθεσης και ότι ο Salata ήταν από πάνω της για περίπου 15 δευτερόλεπτα.

Όπως ανέφεραν και τα δύο φερόμενα θύματα κατά τη διάρκεια των πράξεων δεν υπήρχε κανείς άλλος στον χώρο εκτός από το γιατρό.

Οι αρχές τον συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας και ορίστηκε εγγύηση 200.000 δολάρια.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions