Αρχική Ειδήσεις Φρίκη στην Καβάλα: Δολοφόνησε το ενός έτους παιδί του, την γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Φρίκη στην Καβάλα: Δολοφόνησε το ενός έτους παιδί του, την γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Ο 56χρονος σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα το παιδί του και την γυναίκα του για μην φύγουν σε άλλη χώρα όπως σχεδίαζε η γυναίκα, και μετά αυτοκτόνησε

με Έλενα Τσιουρλή

Ανείπωτη τραγωδία στην Καβάλα όπου ένας 56χρονος άντρας δολοφόνησε με καραμπίνα το 1 χρονών παιδί του και την 29χρονη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένα τα αίτια της τραγωδίας, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και 2 μήνες και είχαν προστριβές για την επιμέλεια του παιδιού. Όταν η γυναίκα (ελληνογερμανίδα), ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη Γερμανία μαζί με το μωρό ο 56χρονος διαφωνούσε, ενώ φέρεται να την είχε απειλήσει πως δεν θα επέτρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο. Έτσι σήμερα το πρωί ο άντρας πήγε στο σπίτι όπου έμεναν η πρώην σύζυγος του και το παιδί του με σκοπό να αποτρέψει με αυτόν τον αδιανόητο τρόπο να φύγουν. Αρχικά έβαλε στο στόχαστρο τη γυναίκα του και στη συνέχεια το μωρό τους. Αμέσως μετά, έστρεψε το ίδιο όπλο στον εαυτό του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από 3 χρόνια, όταν η 26χρονη γυναίκα τότε είχε έρθει στην Ελλάδα και γνώρισε τον 56χρονο μετέπειτα δολοφόνο της και του παιδιού της.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions