Αρχική Ειδήσεις Γυναίκα νοσηλεύεται επειδή το σκυλάκι της έκανε διάρροια στο στόμα της όσο εκείνη κοιμόταν

Γυναίκα νοσηλεύεται επειδή το σκυλάκι της έκανε διάρροια στο στόμα της όσο εκείνη κοιμόταν

Ο σκύλος ήταν ήδη άρρωστος και πέρασε στην 51χρονη τα μικρόβια, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με γαστρεντερική λοίμωξη

με Έλενα Τσιουρλή

Το αηδιαστικό γεγονός που στιγμάτισε την 51χρονη αγγλίδα και την έστειλε για νοσηλεία στο νοσοκομείο έγινε όταν εκείνη αποκοιμήθηκε με το στόμα ανοιχτό και το ήδη άρρωστο σκυλί της ράτσας τσιουάουα που μόλις είχε επιστρέψει από τον κτηνίατρο, γιατί είχε κολλήσει μικρόβιο στο στομάχι έκανε διάρροια μέσα στο στόμα της γυναίκας.
Η γυναίκα μόλις ξύπνησε με αυτόν τον αποκρουστικό τρόπο έτρεξε να κάνει εμετό.
«Έπαιρνα τον απογευματινό μου υπνάκο με την Belle, όπως κάνω πάντα, όταν ξαφνικά ένιωσα κάτι να κοχλάζει στο στόμα μου» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «ήταν αηδιαστικό και έφτυνα βίαια για ώρες μετά, απλά δεν μπορούσα να βγάλω τη γεύση από το στόμα μου».
Μετά από λίγο λοιπόν, άρχισαν οι πρώτες κράμπες στο στομάχι και να εμφανίζονται συμπτώματα παρόμοια με αυτά του σκυλιού, το οποίο ήταν ήδη άρρωστο. Έτσι, η 51χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί συνταγογράφησαν παυσίπονα και έδωσαν την οδηγία να πίνει πολύ νερό. Συγκεκριμένα, η ίδια αρρώστησε με γαστρεντερική λοίμωξη που είχε μεταδοθεί από την Μπελ.
Η Γκόμο παρέμεινε υπό παρακολούθηση για τρεις ημέρες και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions