Αρχική Ειδήσεις Η Disney Plus ξεπέρασε το Netflix σε συνδρομητές

Η Disney Plus ξεπέρασε το Netflix σε συνδρομητές

Αναμένεται ακριβότερη συνδρομή χωρίς διαφημίσεις

με Έλενα Τσιουρλή

Η Walt Disney Co έφτασε τους 221,1 εκατομμύρια συνδρομητές τον Ιούνιο και ξεπέρασε τον αριθμό των 220,7 εκατομμυρίων συνδρομητών του Netflix.

Σημειώνεται ότι η Disney έχει τρεις πλατφόρμες streaming: το Disney+, το Hulu και το αθλητικό ESPN+.

«Η Disney κερδίζει μερίδιο αγοράς, ενώ το Netflix πασχίζει να προσθέσει περισσότερους συνδρομητές. Η Disney έχει ακόμη περιθώρια να επεκταθεί στις διεθνείς αγορές όπου αναπτύσσεται γρήγορα και προσθέτει συνεχώς νέους πελάτες», δήλωσε ο αναλυτής Χάρις Άνγουορ της εταιρείας Investing.com.

Σήμερα η πλατφόρμα ανακοίνωσε την αύξηση της συνδρομής της για όσους επιθυμούν να μην προβάλλονται διαφιμήσεις. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του Reuters, η Walt Disney Co.θα αυξήσει το μηνιαίο κόστος του Disney+ χωρίς διαφημίσεις κατά 38% δηλαδή στα 10,99 δολάρια τον Δεκέμβριο, όταν αρχίσει να προσφέρει μια νέα επιλογή που περιλαμβάνει διαφημίσεις στην τρέχουσα τιμή.

Έτσι, για να προσελκύσει νέους συνδρομητές, η Walt Disney Co. θα προσφέρει από τις 8 Δεκεμβρίου μια έκδοση στις streaming πλατφόρμες της με υποστήριξη διαφημίσεων για 7,99 δολάρια το μήνα, δηλαδή στην ίδια τιμή που χρεώνει τώρα για την έκδοση χωρίς διαφημίσεις, όπως δήλωσε η εταιρεία. Οι τιμές για το Hulu θα αυξηθούν κατά 1 έως 2 δολάρια τον μήνα, ανάλογα με το πρόγραμμα του εκάστοτε συνδρομητή, από τον Δεκέμβριο.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions