Αρχική Ειδήσεις Θεσσαλονίκη: Προσχεδιασμένο έγκλημα ο θάνατος του 51χρονου από αλυσοπρίονο

Θεσσαλονίκη: Προσχεδιασμένο έγκλημα ο θάνατος του 51χρονου από αλυσοπρίονο

Ο 51χρονος πήγε μαζί με τον 59χρονο συγχωριανό του στο βουνό για παράνομη εργασία υλοτόμησης, αλλά ο 59χρονος έφυγε μόνος του κάνοντας τον βασικό κατηγορούμενο για τον θάνατο του 51χρονου – Την εξαφάνιση του δεν δήλωσε καν ο 59χρονος, αλλά ο αδερφός του θύματος

με Έλενα Τσιουρλή

Άδοξο τέλος είχε η αναζήτηση ενός 51χρονου άνδρα του οποίου τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από 1/11/2022, όταν είχε πάει στο βουνό για παράνομη εργασία υλοτόμησης μαζί με έναν 59χρονο για τον οποίο δούλευε. Η σορός του άντρα εντοπίστηκε σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή στα Κερδύλια Όρη, κοντά στην Αρέθουσα Θεσσαλονίκης. Ο 59χρονος κρίθηκε βασικός ύποπτος για την δολοφονία του 51χρονου. Στο βουνό πήγε ο 59χρονος με τον γιο του και το θύμα για να κόψουν παράνομα ξύλα, όμως εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο γιος του κατηγορούμενο πήγε τον πατέρα του στο Κέντρο Υγείας επειδή υπέστη τραυματισμούς, όμως κανείς τους δεν ανέφερε ότι μαζί τους ήταν και ο 51χρονος και την εξαφάνιση του δήλωσε ο αδερφός του θύματος.

Πατέρας και γιος πέταξαν το κινητό του 51χρονου σε άλλη περιοχή για να αποπροσανατολίσουν τις αρχές, ενώ δεν ενημέρωσαν την αστυνομία για να μην αποκαλυφθεί η παράνομη υλοτόμηση. Μάλιστα, το τραύμα στο σώμα του 51χρονου δεν είναι σύνηθες τραύμα σε ανατομικό τμήμα που να φανερώνει προσχεδιασμένο έγκλημα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, διεξάγουν έρευνες και μέχρι στιγμής εντόπησαν στο σπίτι του 59χρονου και σε όχημα του 28χρονου γιου του, 5 μαχαίρια, οπότε και οι δύο άντρες συνελήφθησαν για παράνομη οπλοκατοχή.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε εκτός ορίων αυτοφώρου σε βάρος του 59χρονου και αφορά στον θανάσιμο τραυματισμό του 51χρονου υποβλήθηκε στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions