Αρχική Ειδήσεις Κυπαρισσία: Θρίλερ με θαμμένο πτώμα στην άμμο

Κυπαρισσία: Θρίλερ με θαμμένο πτώμα στην άμμο

Το πτώμα εντόπισε ένας σκύλος που έβγαλε ο ιδιοκτήτης του βόλτα στην παραλία

με Έλενα Τσιουρλή

Τρόμος στην παραλία Καρτέλα της Κυπαρισσίας μετά τον εντοπισμό ενός πτώματος που ήταν θαμμένο στην άμμο. Το πτώμα εντόπισε ένας δεσποζόμενος σκύλος τον οποίο έβγαλε ο ιδιοκτήτης του βόλτα στην συγκεκριμένη παραλία. Άμεσα κάλεσε την αστυνομία και στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του Α.Τ. Τριφυλίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου που εντόπισαν το πτώμα δήλωσε πως μέχρι χθες που έβγαλε ξανά στο ίδιο μέρος τον σκύλο του το πτώμα δεν ήταν εκεί, ενώ πρόσθεσε, ότι κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα υπήρχαν και κηλίδες αίματος.

Ο χώρος αποκλείστηκε και στο σημείο βρέθηκαν λίγη ώρα αργότερα αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών, «χτενίζοντας» την περιοχή για ευρήματα.

Επίσης, στο σημείο μετέβησαν ο περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου, ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας, και ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, ταξίαρχος Ηλίας Αξιοτόπουλος, αλλά και ο ιατροδικαστής Κορίνθου.

Παράλληλα, ξεκίνησαν οι έρευνες των αστυνομικών αρχών αρχικά για να εντοπιστεί η ταυτότητα του θύματος, αλλά και προς πάσα κατεύθυνση με διάφορες προσαγωγές.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions