Αρχική Μουσική Η P!nk επιστρέφει με έναν ύμνο διαμαρτυρίας

Η P!nk επιστρέφει με έναν ύμνο διαμαρτυρίας

H P!nk κάνει τη δισκογραφική της επάνοδο, βάζοντας τα με τους επικριτές της που την αποκάλεσαν άσχετη.

με Παναγιώτης Χασάπης

Τον περασμένο μήνα, όταν το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε να δώσει στις Αμερικανίδες το δικαίωμα να κάνουν έκτρωση, η P!nk ανέβασε στα social της την προσωπική της άποψη “Αν πιστεύετε οτι η κυβέρνηση ανήκει στη μήτρα μιας γυναίκας…FUCK RIGHT OFF“. Κάποιοι απο τους χρήστες του Twitter της απάντησαν και την αποκάλεσαν άσχετη!

Τώρα η popstar θέλοντας να απαντήσει σε όλους αυτούς κυκλοφορεί έναν ύμνο διαμαρτυρίας με τίτλο “Irrelevant“, όπου στη γλώσσα μας σημαίνει… Άσχετο! “Ως γυναίκα με άποψη και ατρόμητη έκφραση αυτής της γνώμης, γίνεται πολύ κουραστικό όταν η μόνη απάντηση είναι να μου λες πόσο άσχετη είμαι“, λέει για την έμπνευση πίσω απο το τραγούδι και συνεχίζει “Είμαι σχετικός επειδή υπάρχω και επειδή είμαι άνθρωπος. Κανείς δεν είναι άσχετος και κανείς δε μπορεί να μου αφαιρέσει τη φωνή“.

Το catchy pop/punk hit διοχετεύει την απέριττη ενέργεια και την παράτολμη ειλικρίνεια που βοήθησαν να γίνει η P!nk το αστέρι που είναι σήμερα και που ηχητικά έλειπε απο τα 2 τελευταία της album. Τα έσοδα απο το “Irrelevant” θα διατεθούν στο When We All Vote, την ακομματική πρωτοβουλία ψηφοφορίας που δημιουργήθηκε απο την πρώην πρώτη κυρία Michelle Obama. Η αποστολή της ομάδας υπεράσπισης είναι να αυξήσει τη συμμετοχή σε κάθε εκλογικό κύκλο συμβάλλοντας στη κάλυψη των φυλετικών και ηλικιακών διαφορών με την εγγραφή νέων ψηφοφόρων.

Το “IRRELEVANT” κυκλοφορεί απο την Panik Records και την Sony Music.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions