Αρχική Ειδήσεις ΗΠΑ: 4χρονο παιδί πήγε στο σχολείο με γεμάτο όπλο

ΗΠΑ: 4χρονο παιδί πήγε στο σχολείο με γεμάτο όπλο

Το σοκαριστικό συμβάν σημειώθηκε στο Τέξας

με Έλενα Τσιουρλή

Οι επιθέσεις με πυροβόλα όπλα στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένα φαινόμενο που τα τελευταία χρόνια έχει προκαλέσει παγκόσμιο προβληματισμό, ωστόσο έχει προκαλέσει σοκ η είδηση πως ένα παιδί μόλις 4 χρονών εισήλθε στο σχολείο του με ένα γεμάτο όπλο.

Το πρωί της Τετάρτης, ένας αστυνομικός που δεν ήταν σε υπηρεσία εκείνη τη στιγμή, ενημέρωσε ότι «ένας μαθητής 4 ετών είχε στην κατοχή του ένα γεμάτο πιστόλι» στο δημοτικό σχολείο του Κόρπους Κρίστι, σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης αυτής, στο νότιο Τέξας.

Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του παιδιού και εντόπισαν τους ιδιοκτήτες του όπλου, τους γονείς του. Ο πατέρας, ηλικίας 30 ετών, συνελήφθη και κατηγορείται ότι κατέστησε προσβάσιμο στο παιδί το πυροβόλο όπλο, καθώς επίσης και για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Κατά την ανάκριση, οι γονείς παραδέχτηκαν ότι είχαν τοποθετήσει τα όπλα σε σημεία που θεωρούσαν ασφαλή, μακριά από τα παιδιά (…) αλλά φαίνεται ότι ο μικρός μαθητής κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση και να τα μεταφέρει στο σχολείο», ανέφερε ο σερίφης της πόλης.

Το παιδί παραπέμφθηκε σε δικαστήριο ανηλίκων.

Περίπου 400 εκατομμύρια όπλα κυκλοφορούν στις ΗΠΑ, δηλαδή περισσότερα από τον αριθμό των κατοίκων της χώρας.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions