Αρχική Ειδήσεις Κατερίνη: 30χρονος Ιρακινός βίασε 11χρονο κοριτσάκι

Κατερίνη: 30χρονος Ιρακινός βίασε 11χρονο κοριτσάκι

Η 11χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε παιδοψυχιατρική κλινική ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαιώθηκε ο βιασμός

με Έλενα Τσιουρλή

Η καταγγελία για τον βιασμό του 11χρονου κοριτσιού ήρθε στο φως από το ρεπορτάζ της εκπομπής «Check in στα Γεγονότα». Η 11χρονη έπαιζε μαζί με μια φίλη της στην πλατεία Μακεδονίας στο κέντρο της Κατερίνης όταν ο 30χρονος Ιρακινός της πλησίασε και προσπάθησε να προσεγγίσει τα 2 κοριτσάκια να τον ακολουθήσουν. Η 11χρονη φαίνεται να πείστηκε και ακολούθησε τον 30χρονο σε ένα διαμέρισμα κοντά στην πλατεία όπου κα την βίασε.

Η φίλη της όταν πέρασε αρκετή ώρα πήγε στη μητέρα της που ήταν μαζί τους στην πλατεία και στη συνέχεια ενημερώθηκε η μητέρα της ανήλικης και οι Αρχές.

Άμεσα ακολούθησε κινητοποίηση των αρχών και εντοπίστηκε η 11χρονη μαζί με τον 30χρονο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Ο αλλοδαπός συνελήφθη.

Παρουσία παιδοψυχολόγου η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς τα όσα έγιναν και χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ο 30χρονος «με πείραξε». Ακολούθησε η ιατροδικαστική εξέταση και επιβεβαιώθηκε ότι το παιδί έχει βιαστεί.

Λίγες μέρες  αργότερα η 11χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου για 10 ημέρες.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions