Αρχική Ειδήσεις Κατέθεσε υπό άκρα μυστικότητα η Ιατροδικαστής που είχε κάνει νεκροψία – Νεκροτομή στην Ίριδα

Κατέθεσε υπό άκρα μυστικότητα η Ιατροδικαστής που είχε κάνει νεκροψία – Νεκροτομή στην Ίριδα

Τα στοιχεία που κατέθεσε η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα για τον θάνατο της Ίριδας αποκλείουν τον θάνατο του παιδιού από αγενεσία φλεβόκομβου

με Έλενα Τσιουρλή

Η  ιατροδικαστής υποψιάστηκε και ενημέρωσε τις Αρχές για το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έπειτα και από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, του τρίτου αδικοχαμένου παιδιού της οικογένειας. Συγκεκριμένα, είχε ζητήσει να υπάρξει μια διεξοδική έρευνα των αιτιών θανάτων των τριών παιδιών μετά και την κατάληξη της γενετικής έρευνας η οποία αποκάλυψε ότι δεν υπήρχε κάποιο σπανιότατο γονίδιο το οποίο ενδεχομένως ευθυνόταν για τους αιφνίδιους θανάτους και άρχισε η έρευνα από την οποία προέκυψε ότι ο θάνατός της οφείλεται σε χορήγηση κεταμίνης .

Χθες( 16/06/2022) έδωσε την κατάθεση της η οποία κράτησε για παραπάνω από τα 5 ώρες στο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ξεκίνησε γύρω στις 10 το πρωί και πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα. Στο πόρισμά η κ. Τσιόλα έχει αναφέρει την αγενεσία φλεφόκομβου, αλλά δεν το έθεσε ως αιτία θανάτου όπως κατέθεσε η παθολογοανατόμος, ενώ είχε προσθέσει και το πνευμονικό οίδημα ως αιτία θανάτου.

Η Ιατροδικαστής κατέθεσε και για το διαβόητο κηλιδωμένο πανάκι το οποίο παραδόθηκε εκ των υστέρων στις Αρχές και δυο μήνες μετά τον θάνατο της Ίριδας η κατηγορούμενη το ζητούσε πίσω επικαλούμενη ότι είδε ένα ‘’κακό όνειρο’’. Σημειώνεται ότι μετά και την κατάθεση Τσιολα η εισαγγελία έχει συνθέσει όλο το παζλ και το μόνο που αναμένει είναι το πόρισμα των κ.κ. Καρακουκη και Καλογρηα το οποιο θα παραδοθεί τις προσεχείς ημέρες τα τελικά αίτια θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions