Αρχική Ειδήσεις Κόστα Ρίκα: Κροκόδειλος κατασπάραξε 8χρονο αγόρι μπροστά στα μάτια της οικογένειας του

Κόστα Ρίκα: Κροκόδειλος κατασπάραξε 8χρονο αγόρι μπροστά στα μάτια της οικογένειας του

Εντοπίστηκαν οστά και τρίχες μέσα στο στομάχι του κροκόδειλου έναν μήνα μετά

με Έλενα Τσιουρλή

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 8χρονο αγόρι στην Κόστα Ρίκα, την ώρα που έπαιζε στο ποτάμι δίπλα στην οικογένεια του. Ένας κροκόδειλος επιτέθηκε και αποκεφάλισε το 8χρονο αγόρι και έπειτα έσυρε το υπόλοιπο πτώμα του μέσα στη λίμνη.

Η μητέρα του, που ήταν μπροστά στην τραγωδία δήλωσε: «Άρπαξε το παιδί, το ταρακούνησε και του έκοψε το κεφαλάκι του», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας για τη βάναυση επίθεση. «Τότε τον άρπαξε ξανά και τον έσυρε μέσα στο νερό».

Οι γονείς του Julio, Don Julio Otero και Margini Fernández Flores, έβλεπαν ανήμποροι τον γιο τους να κατασπαράζεται από το ερπετό.

«Το πιο δύσκολο πράγμα για τη γυναίκα μου ήταν να βλέπει τον κροκόδειλο να επιπλέει μαζί με το σώμα του γιου μου», είπε ο Otero.

Πρόσθεσε ότι το αρπακτικό ξαναβγήκε στην επιφάνεια μία ώρα αργότερα, κρατώντας ακόμα το πτώμα του παιδιού του στα σαγόνια του. Είπε ότι οι αστυνομικοί που έφτασαν αρνήθηκαν να πυροβολήσουν το ζώο, λέγοντας ότι δεν είχαν την «εξουσία» να ανοίξουν πυρ, όπως ανέφερε το ισπανόφωνο ειδησεογραφικό πρακτορείο La Nacion.

«Από την πλευρά μου, αισθάνομαι εγκαταλελειμμένος από τις αρχές», είπε ο Otero. «Ένα ζώο αξίζει περισσότερο από έναν άνθρωπο, αυτό έχω νιώσει».

Ένα  μήνα μετά τον φρικτό θάνατο του παιδιού, ένας κυνηγός φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε έναν κροκόδειλο στην περιοχή. Όταν οι ντόπιοι έκοψαν το στομάχι του ζώου, ανακάλυψαν μέσα τρίχες και θραύσματα οστών που πιστεύεται ότι ανήκουν στον 8χρονο.

Τα ανθρώπινα λείψανα και οι τρίχες, που βρέθηκαν μέσα στον κροκόδειλο παραδόθηκαν στις τοπικές αρχές για εξέταση DNA.

Η μητέρα του Julio επιβεβαίωσε την ανακάλυψη μαλλιών και οστών μέσα στο κουφάρι του νεκρού κροκόδειλου.

«Το ζώο είναι νεκρό. Για μένα είναι η μεγάλη ανακούφιση που το σκότωσαν. Μακάρι να τους σκότωναν όλους, ώστε καμία οικογένεια να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να ζήσει τέτοιο πόνο».

 

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions