Αρχική Ειδήσεις Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με ληστεία τσάντας μέσα από αυτοκίνητο

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με ληστεία τσάντας μέσα από αυτοκίνητο

Ο κλοπή της τσάντας από την θέση του συνοδηγού του αυτοκινήτου της γυναίκας έγινε σε κεντρικό πολυσύχναστο δρόμο στην Μητροπόλεως

με Έλενα Τσιουρλή

Μια καλά σχεδιασμένη ληστεία σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Μητροπόλεως, όπου 2 κλέφτες, έπειτα από προσχεδιασμένη παραπλάνηση, έκλεψαν την τσάντα μιας γυναίκας μέσα από το αυτοκίνητο της.

Την στιγμή της  ληστείας κατέγραψαν καρέ-καρέ κάμερες ασφαλείας, όπου δείχνουν τους 2 άντρες να πλησιάζουν τη γυναίκα, η οποία αρχικά, ξεκλειδώνει το παρκαρισμένο αυτοκίνητό της και αφήνει την τσάντα στο κάθισμα του συνοδηγού.

Τότε οι δύο επιτήδειοι που την παρακολουθούν αναλαμβάνουν δράση και θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Μόλις, λοιπόν, η γυναίκα επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, ο ένας χτύπησε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με την οδηγό να βγαίνει έξω πιστεύοντας ότι κάποιος την τράκαρε.

Στη συνέχεια αναλαμβάνει ο δεύτερος δράστης ο οποίος τη στιγμή που η γυναίκα βγαίνει από το αυτοκίνητο, ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού και της αρπάζει την τσάντα.

Η τσάντα περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα της οδηγού. Σύμφωνα με φίλο του θύματος η τσάντα της βρέθηκε λίγα μέτρα μακρύτερα από το σημείο της κλοπής με τους δράστες να εξαφανίζονται με τις κάρτες και τα μετρητά.

Πηγή: thestival.gr

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions