Αρχική Ειδήσεις Βόλος: Μητέρα μαχαίρωσε κατά λάθος τον γιό της στον θώρακα

Βόλος: Μητέρα μαχαίρωσε κατά λάθος τον γιό της στον θώρακα

Ο παραπληγικός 61χρονος με ψυχολογικά προβλήματα πήγε να αγκαλιάσει την 80χρονη μητέρα του όσο εκείνη μαγείρευε και δεν είδε το μαχαίρι που κρατούσε

με Έλενα Τσιουρλή

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 61χρονος με παραπληγία και ψυχολογικά προβλήματα πήγε να αγκαλιάσει την 80χρονη μητέρα του όσο εκείνη έκοβε ψωμί. Το αποτέλεσμα ήταν να τον καρφώσει στον θώρακα, αλλά φάνηκε πως το τραύμα δεν ανησύχησε αρχικά κανέναν από τους δύο. Στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης αποφάσισαν να καλέσουν ασθενοφόρο και ο 61χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου. «Με μαχαίρωσε η μητέρα μου» φώναζε ο 61χρονος και σήμανε συναγερμός, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία.

Ο 61χρονος υποστήριξε στις αρχές ότι βρισκόταν στην κουζίνα με τη μητέρα του, η οποία κρατούσε το μαχαίρι, διότι ήθελε να κόψει ψωμί για να φάνε. Ο ίδιος σημείωσε πως ήθελε να την αγκαλιάσει και πως δεν είδε το μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Αρχικά νόμιζε ότι είναι μία απλή αμυχή. Όταν όμως άρχισε να αιμορραγεί φοβήθηκε.

Η αστυνομία δηλώνει πως δεν υπήρξε δόλος και με εντολή Εισαγγελέα δεν συνελήφθη η ηλικιωμένη. Ο 61χρονος έφερε επιπόλαιο τραύμα και οδηγήθηκε στην Χειρουργική Κλινική, από όπου σήμερα θα πάρει εξιτήριο.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions