Αρχική Ειδήσεις Μητροκτόνος στη Θεσσαλονίκη: Βίαζε κατ’εξακολούθηση την μητέρα του πριν την σκοτώσει

Μητροκτόνος στη Θεσσαλονίκη: Βίαζε κατ’εξακολούθηση την μητέρα του πριν την σκοτώσει

Στον 59χρονο προστέθηκε και η κατηγορία του βιασμού συν της δολοφονίας σε βάρος της τυφλής μητέρας του

με Έλενα Τσιουρλή

Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως ο 59χρονος που σκότωσε την κατάκοιτη και τυφλή μητέρα του χτυπώντας τη και πνίγοντας τη, την είχε βιάσει κατ’επανάληψη. Συγκεκριμένα, το ιατροδικαστικό πόρισμα εκτός από τα θανατηφόρα χτυπήματα περιγράφει και κακώσεις από πράξεις βιασμού, οι οποίες προσδιορίζονται χρονικά πριν από την τέλεση της ανθρωποκτονίας και συγκεκριμένα «από λίγες ώρες μέχρι κάποια 24ωρα πριν τη δολοφονία».

Τη σορό της άτυχης 84χρονης την οποία είχε εντοπίσει ο αδελφός του κατηγορούμενου έφερε θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, όπως επίσης στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα, αλλά και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία περιοχή. Τα περισσότερα χτυπήματα φαίνεται πως έγιναν με τα χέρια, ενώ βρέθηκε και τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα με σπασμένο μπουκάλι. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, στο τέλος ο δράστης φέρεται να στραγγάλισε το θύμα του αφότου πρώτα προέβη σε κατ’εξακολούθηση γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Ο 59χρονος απολογήθηκε σήμερα (29/7) και κρίθηκε προφυλακιστέος για την δολοφονία της μητέρας του με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ενώ ασκήθηκε σε βάρος του επιπλέον ποινική δίωξη για βιασμό, κατ’ εξακολούθηση, Κατά την ομολογία του δήλωσε ότι είχε κουραστεί φροντίζοντας επί πέντε χρόνια την κατάκοιτη και τυφλή μητέρα του. «Δεν άντεχα άλλο», φέρεται να είπε, ενώ διά του συνηγόρου του ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.

Από μαρτυρίες περιοίκων προέκυψε ότι ο 59χρονος νοσηλεύτηκε παλιότερα σε ψυχιατρικές δομές, ενώ δημιουργούσε συχνά προβλήματα στην περιοχή, λόγω της επιθετικής του συμπεριφοράς.

 

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions