Αρχική Ειδήσεις Λέσβος: Άνδρας εισέβαλλε με αυτοκίνητο φορτωμένο με φιάλες υγραερίου στο κατάστημα του αδερφού του και ανατινάχθηκε

Λέσβος: Άνδρας εισέβαλλε με αυτοκίνητο φορτωμένο με φιάλες υγραερίου στο κατάστημα του αδερφού του και ανατινάχθηκε

Ο 71χρονος έκαψε πρώτα το σπίτι και το αυτοκίνητο του αδερφού του, στην επιχείρηση του όμως να τα ανατινάξει και το κατάστημα του κάηκε και ο ίδιος ζωντανός

με Έλενα Τσιουρλή

Απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στην Λέσβο τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν ένας 71χρονος ανατινάχθηκε στην προσπάθεια του να κάψει το μαγαζί του αδερφού του αφού πρώτα είχε ήδη κάψει το σπίτι και το αυτοκίνητο του αδερφού του. Συγκεκριμένα, ο 71χρονος φόρτωσε ένα αγροτικό όχημα με φιάλες υγραερίου και μπούκαρε στο κατάστημα ρούχων του αδερφού και ανατινάχθηκε και ο ίδιος μαζί. Την απανθρακωμένη σορό του άντρα ανέσυραν οι πυροσβέστες.

Εμφανώς σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, του σπιτιού και αδερφός του θύματος, μίλησε στην ιστοσελίδα stonisi.gr για μια απίστευτη κατάσταση.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Ο αδελφός μου είχε γενικά μια προβληματική συμπεριφορά απέναντί μου και απέναντι γενικά στην κοινωνία. Θα έπρεπε από χρόνια να βρίσκεται φυλακή. Τον συντηρούσα σε όλη μας τη ζωή. Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν αρκετά ζητήματα σοβαρά. Έβαλε φωτιά στο σπίτι και στο μαγαζί μου με ρούχα και είδη δώρων. Ευτυχώς πρόλαβα και βγήκα έξω, είναι απίστετα όλα αυτά», είπε.

Έρευνα διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης

 

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions