Αρχική Ειδήσεις Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε 39χρονη και την εγκατέλειψε κατά την διάρκεια ζωντανής μετάδοσης εκπομπής

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε 39χρονη και την εγκατέλειψε κατά την διάρκεια ζωντανής μετάδοσης εκπομπής

Το συμβάν κατέγραψε ζωντανά στην τηλεόραση η εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα"

με Έλενα Τσιουρλή

Ένα ατύχημα με παράσυρση και εγκατάλειψη γυναίκας  στην Θεσσαλονίκη καταγράφηκε ζωντανά στην κάμερα κατά την διάρκεια live μετάδοσης της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, “Καλημέρα Ελλάδα”.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 συνομιλούσε με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, στο πίσω πλάνο φαίνεται ένα όχημα  να χτυπάει  και να εγκαταλείπει μια γυναίκα η οποία επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.

Η ανταποκρίτρια διέκοψε αμέσως την συζήτηση, ενώ η κάμερα κατέγραφε τις εικόνες με διερχόμενους να σταματούν για να παράσχουν βοήθεια στην τραυματισμένη γυναίκα, η οποία βρισκόταν πεσμένη στην άσφαλτο, σφαδάζοντας από πόνους.

Η δημοσιογράφος ζήτησε να διακοπεί η απευθείας μετάδοση για να μπορέσει να καλέσει το EKAB και μαζί με τον τεχνικό του ΑΝΤ1 έσπευσαν δίπλα στην τραυματισμένη γυναίκα για να προσφέρουν όποια βοήθεια μπορούσαν.

Λίγα λεπτά αργότερα, ενώ η γυναίκα παρέμενε στην άσφαλτο, εν αναμονή των διασωστών και του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, σε νέα σύνδεση, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου ενημέρωσε πως η πεζή είχε τραυματιστεί και είχε πόνους κυρίως στο πόδι της.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»:

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions