Αρχική Ειδήσεις Μακελειό στον Καναδά: Συνελήφθησαν τα 2 αδέρφια – Νεκρός ο ένας – Αυτοκτόνησε ο αδερφός του

Μακελειό στον Καναδά: Συνελήφθησαν τα 2 αδέρφια – Νεκρός ο ένας – Αυτοκτόνησε ο αδερφός του

Συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης των επιθέσεων ωστόσο άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά στο νοσοκομείο, πιθανώς από αυτοτραυματισμό

με Έλενα Τσιουρλή

Τέλος στο ανθρωποκυνηγητό των δραστών των πολύνεκρων επιθέσεων με μαχαίρι στον Καναδά. Τα δύο αδέρφια έκαναν τυχαίες επιθέσεις με μαχαίρι σε διάφορες περιοχές, σκότωσαν 10 ανθρώπους άλλοι 10 νοσηλεύονται και 3 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια» στο πλαίσιο της υπόθεσης αυτής, πρόσθεσε και ευχαρίστησε τους κατοίκους που της έδωσαν πληροφορίες χάρη στις οποίες μπόρεσε να συλληφθεί ο ύποπτος.

Ο δεύτερος ύποπτος πέθανε λίγο μετά τη σύλληψή του μετέδωσαν καναδικά μέσα ενημέρωσης, δίνοντας μόνο την πληροφορία πως υπέκυψε σε τραύματα που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του.

Αρκετά τηλεοπτικά δίκτυα ανέφεραν πως ο 32χρονος Μάιλς Σάντερσον είναι νεκρός.

Οι δυνάμεις επιβολής της τάξης αναζητούσαν από την Κυριακή στο κεντροδυτικό τμήμα της χώρας τον Μάιλς Σάντερσον, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του Ντέιμιεν φέρονται πως διέπραξαν μια από τις πιο πολύνεκρες επιθέσεις των τελευταίων ετών στη χώρα.

Τη Δευτέρα βρέθηκε το πτώμα του αδελφού του Ντέιμιεν Σάντερσον, που φέρεται να ήταν συνεργός του. Έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και εντοπίστηκε κοντά στον τόπο των εγκλημάτων. Οι συνθήκες υπό τις οποίες πέθανε μένουν να εξιχνιαστούν, όμως, ενδέχεται να δολοφονήθηκε από τον αδελφό του, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Καθώς δεν γνωρίζουμε πού βρίσκεται, ζητάμε από τον πληθυσμό να λαμβάνει τις αναγκαίες προφυλάξεις», επαναλάμβανε ακατάπαυστα η αστυνομία, η οποία είχε επεκτείνει την έρευνα σε ολόκληρη την επαρχία Σασκάτσουαν, αχανή αγροτική περιοχή.

 

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions