Αρχική Ειδήσεις Μάρκος Σεφερλής | Νέα απάντηση στις αντιδράσεις της “Super Mammy”

Μάρκος Σεφερλής | Νέα απάντηση στις αντιδράσεις της “Super Mammy”

Η νέα απάντηση του Μάρκου Σεφερλή...

με Παναγιώτης Χασάπης

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στη πρεμιέρα της κωμικής σειράς του Μάρκου Σεφερλή “Super Mammy”, ο ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί.

Να θυμίσουμε πως πολλοί χρήστες των social media καθώς και συνάδελφοι του Μάρκου Σεφερλή, τοποθετήθηκαν αυστηρά τόσο στο project όσο και στον ίδιο, αγανακτώντας με τα αστεία που περιείχαν μέσα βιασμούς..

 

Έτσι παιδιά, μαζευτείτε πολλοί και χτυπάτε όλοι μαζί! Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα γιατί έχει δίπλα του όλον αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Κόσμος ο οποίος έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες και οι υποκριτές. Όπως καταλαβαίνει για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται.

Σας λέω, λοιπόν, ότι εγώ παραμένω εδώ κάνοντας αυτόν τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία μέσα από τη δουλειά μου και έξω από αυτήν. Τώρα, φιλαράκια μου, απευθύνομαι σε εσάς… Θα είμαι πάντα εδώ στο γέλιο σας, θα είμαι δίπλα στο δάκρυ σας το οποίο πάντα θα προσπαθώ να κάνω γέλιο με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς. Καλό Πάσχα σε όλους με αγάπη” φαίνεται να λέει ο Μάρκος Σεφερλής στο βίντεο που κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions