Αρχική Ειδήσεις Ν. Αφρική: Ομαδικός βιασμός 8 γυναικών από ένοπλους σε γυρίσματα βίντεο κλιπ – 2 νεκροί

Ν. Αφρική: Ομαδικός βιασμός 8 γυναικών από ένοπλους σε γυρίσματα βίντεο κλιπ – 2 νεκροί

Έγιναν περισσότερες από 80 συλλήψεις παράτυπων μεταναστών που εργαζόταν στα ορυχεία που γυριζόταν το βίντεο κλιπ

με Έλενα Τσιουρλή

 

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα σε ορυχείο στην Νότια Αφρική, όπου οπλισμένοι άνδρες εισέβαλλαν στα γυρίσματα του μουσικού βίντεο που διεξαγόταν και με την χρήση βίας και υπό την απειλή του όπλου πραγματοποίησαν ομαδικό βιασμό 8 μοντέλων που συμμετείχαν στα γυρίσματα. Μάλιστα,τα μοντέλα και το πλήρωμα βιάστηκαν έως και δέκα φορές το καθένα, με το νεότερο θύμα να είναι 19 ετών και το μεγαλύτερο 37 ετών.

Η συμμορία επιτέθηκε στην παραγωγή καθώς ετοιμαζόταν το σκηνικό για το γύρισμα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Έπειτα από την δημοσιοποίηση του συμβάντος υπήρξαν έντονα ξεσπάσματα και διαδηλώσεις ενώ υπήρχαν και εκκλήσεις για χημικό ευνουχισμό των βιαστών.

Οι Αρχές κατηγόρησαν τους παράτυπους μετανάστες που εργάζονται στα ορυχεία, γνωστοί και ως Zama Zama, για την υπόθεση και προχώρησαν σε 84 συλλήψεις. Άλλα 2 άτομα σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με την αστυνομία, ενώ ένας τρίτος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο τραυματισμένος.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας, Fannie Masemola, σημείωσε πως η έρευνα θα δείξει ποιοι από τους συλληφθέντες συνδέονται με τον ομαδικό βιασμό και, προς το παρόν, δεν έχει απαγγελθεί καμία σχετική  κατηγορία.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions