Αρχική Ειδήσεις Νεκρός ο Πρόεδρος της ρωσικής Lukoil από πτώση σε παράθυρο νοσοκομείου

Νεκρός ο Πρόεδρος της ρωσικής Lukoil από πτώση σε παράθυρο νοσοκομείου

Ακόμη ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος ρωσικής ενεργειακής εταιρίας πετρελαίου βρέθηκε χθες νεκρός μετά από πτώση από το παράθυρο νοσοκομείου στη Μόσχα

με Έλενα Τσιουρλή

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ENews112, «Ο Ραβίλ Μαγκάνοφ νοσηλευόταν σε θάλαμο στον 6ο όροφο του νοσοκομείου. Οι αρχές θα διευκρινίσουν την αιτία της πτώσης του διάσημου στελέχους στη βιομηχανία πετρελαίου. Τα όργανα του νόμου εργάζονται στο σημείο».

Ορισμένα ρωσικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν επίσης τον θάνατο του 67χρονου Μαγκάνοφ, που ήταν και αντιπρόεδρος της Lukoil, επικαλούμενα ανώνυμες πηγές.

Πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο κορυφαίου στελέχους του ρωσικού πετρελαϊκού γίγαντα μέσα σε λίγους μήνες, καθώς τον Μάιο είχε χάσει τη ζωή του υπό μυστηριώδεις συνθήκες ο δισεκατομμυριούχος και ανώτερο στέλεχος της  Lukoil, Αλεξάντερ Σουμπότιν, από καρδιακή προσβολή που του προκάλεσε ισχυρό δηλητήριο.

Ο Μαγκάνοφ κατέλαβε τη θέση του α’ εκτελεστικού αντιπροέδρου για την Εξερεύνηση και την Παραγωγή στην Lukoil το 2006 και τη θέση του προέδρου από το 2020. Ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 1993 και είναι διακεκριμένος ειδικός Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions