Αρχική Τηλεόραση Emily in Paris: Συνεχίζεται για 3η σεζόν στο Netflix

Emily in Paris: Συνεχίζεται για 3η σεζόν στο Netflix

Τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς βρίσκονται σε εξέλιξη

με Έλενα Τσιουρλή

Το «Emily in Paris» επιστρέφει για 3η σεζόν στην πλατφόρμα του Netflix και τα γυρίσματα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη με τις πρώτες εικόνες και πλάνα να έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες που δίνουν στη δημοσιότητα τα ξένα Μέσα, υποστηρίζουν πως το αγαπημένο μας cast επιστρέφει, συμπεριλαμβανομένων των Lucas Bravo ως Gabriel, Camille Razat ως Camille, Ashley Park ως Mindy και Philippine Leroy-Beaulieu ως Sylvie. Ο Lucien Laviscount -ο οποίος εμφανίστηκε ως Alfie στη 2η και πιο πρόσφατη σεζόν- θα έχει επίσης παρουσία στα καινούρια επεισόδια, πράγμα που σημαίνει ότι η ακατάστατη ρομαντική ζωή της Emily πρόκειται να γίνει ακόμη πιο περίπλοκη.

«Ούτε εγώ δεν γνωρίζω ακόμα την επιλογή της. Συνέχεια ρωτάω», είχε δηλώσει η Λίλι Κόλινς στο περιοδικό People για το τι θα ακολουθήσει για την Emily. «Αλλά όποια κι αν είναι η επιλογή της, σίγουρα θα είναι γεμάτη δράμα, μόδα και πολλή διασκέδαση και ρομαντισμό».

Αν και το Netflix δεν έχει επιβεβαιώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας της τρίτης σεζόν, δεδομένου ότι τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Ιούνιο, είναι πιθανό η νέα σεζόν να μην κυκλοφορήσει πριν από τις αρχές του 2023.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions