Αρχική Τηλεόραση Rise:Η πρεμιέρα της ταινίας για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούμπο

Rise:Η πρεμιέρα της ταινίας για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούμπο

Η ταινία με τίτλο <> για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς του έκανε πρεμιέρα στο Hollywood

με Έλενα Τσιουρλή

Ο σταρ του NBA εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας του <<Rise>> και το παρόν στο πλευρό του έδωσε και η οικογένεια του, δηλαδή οι γιοί του, η μητέρα του, Βερόνικα, αλλά και τα αδέρφια του Θανάσης, Κώστας, Άλεξ, καθώς και η γυναίκα του, Μαράια.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 24 Ιουνίου μέσω της πλατφόρμας της Disney+ με τον ελληνικό τίτλο να είναι «Άνοδος: Η ιστορία των Αντετοκούνμπο» και αφηγείται την ιστορία του ίδιου και των αδελφών του που μεγάλωσαν στην Ελλάδα και τις δοκιμασίες που πέρασαν για να γίνουν διάσημοι και πετυχημένοι, μέσα από την πορεία τους στο μπάσκετ.

H ταινία που έκανε γυρίσματα και στην Ελλάδα, αφηγείται την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με έμφαση στα παιδικά του χρόνια στην Νιγηρία, το ταξίδι της οικογένειάς του στην Ελλάδα και το όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τους τρεις αδερφούς, τον Γιάννη, τον Θανάση και τον Κώστα στο NBA.

Ο Greek Freak δήλωσε σχετικά με την ταινία: «Είσαι ενθουσιασμένος, αλλά ξέρεις ότι θα συγκινηθείς. Ξέρεις την ιστορία σου και το ταξίδι σου, αλλά μόλις το δεις στην οθόνη, είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση»

Στην ταινία τον Γιάννη Αντετοκούμπο θα ενσαρκώσει ο Ούτσε Αγκάντα. Η Γετίντε Μπαντάκι θα κάνει την Βέρα Αντετοκούνμπο ο Ντάγιο Οκενίγι θα είναι ο πατέρας, Τσαρλς Αντετοκούνμπο, που έχει φύγει από τη ζωή. Τα γυρίσματα ειχαν ξεκινήσει στα Σεπόλια πριν από ένα χρόνο. H ταινία αρχικά είχε ονομαστεί «Greak Freak» αλλά θα βγει στις αίθουσες με τον τίτλο Rise.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions