Αρχική Ειδήσεις Πέθανε ξαφνικά πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος – Ανέβασε πυρετό για άγνωστη αιτία

Πέθανε ξαφνικά πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος – Ανέβασε πυρετό για άγνωστη αιτία

Η γυναίκα ανέβασε ξαφνικά πυρετό και πέθανε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού

με Έλενα Τσιουρλή

Η άτυχη γυναίκα όπου έχασε ξαφνικά την ζωή της κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού ταξιδιού ενώ ανέβασε και πυρετό. Διακομίσθηκε σε Νοσοκομείο στην Νάπολη στην Ιταλία όπου δεν τα κατάφερε αφού η κατάσταση της έδειξε ραγδαία κατάρρευση και άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες μετά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΓΕΝ: «Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας» σημειώνει στην ανακοίνωση το ΓΕΝ.

«Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ηςΑυγούστου. Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται.»

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.

 

 

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions