Αρχική Ειδήσεις Πισπιρίγκου – Δασκαλάκης: Το πόρισμα της ψυχολόγου

Πισπιρίγκου – Δασκαλάκης: Το πόρισμα της ψυχολόγου

"Το μυαλό της ήταν συνεχώς στον άντρα της" σημείωσε η ψυχολόγος για την Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ για τον Μάνο Δασκαλάκη σημείωσε ότι έδειξε ότι ακόμη και σήμερα, σχεδόν 5,5 μήνες μετά από τον θάνατο και του τρίτου παιδιού του, δεν έχει τη δυνατότητα να πενθήσει, δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματα του, δεν έχει κανένα συναίσθημα, ενώ πέφτει σε αντιφάσεις, καθώς έχει κενά για πολλές στιγμές της ζωής των παιδιών του

με Έλενα Τσιουρλή

Η πραγματογνώμονας συνάντησε τους γονείς από τα 3 νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Συγκεκριμένα, με τον Μάνο Δασκαλάκη συναντήθηκε 4 φορές, ενώ με την Ρούλα Πισπιρίγκου 2 φορές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, εντύπωση έκανε στην ψυχολόγο πως όταν έφτασε μπροστά της η Ρούλα Πισπιρίγκου, είχε μια υπερτονισμένη εικόνα συντετριμμένης γυναίκας: καμπούριαζε, έσερνε τα βήματα της, κοιτούσε στο πάτωμα… μέχρι όμως να πάρει την καρέκλα και να καθίσει κοντά της και να ρίχνει κλεφτές ματιές.

Ζωή και θάνατος ήταν το ίδιο για την Ρούλα Πισπιρίγκου. Ενώ την ρωτούσε για ένα από τα ζωντανά παιδιά της, αυτή απαντούσε για τα νεκρά. Μιλούσε για τα «όμορφα ζωντανά παιδιά» και τα «όμορφα νεκρά παιδιά». Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, το ένα ήταν το παιδί του μπαμπά και το άλλο ήταν το παιδί της μαμάς.

Όπως συμπέρανε η πραγματογνώμονας, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε το μυαλό της συνεχώς μόνο στον Μάνο Δασκαλάκη και σημείωσε πως είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, είπε ότι θα πάει στον Πρωθυπουργό και στον Υπουργό, μιλούσε διαρκώς για την δική της αλήθεια λέγοντας διαρκώς “η αλήθεια μου” και έπεφτε σε αντιφάσεις, με την ψυχολόγο να σημειώνει πως στην Ρούλα Πισπιρίγκου «δεν υπάρχει γνήσιο συναίσθημα».

Η ειδικός ανέφερε σχετικά με τον πατέρα των 3 νεκρών κοριτσιών πως έδειξε ότι ακόμη και σήμερα, σχεδόν 5,5 μήνες μετά από τον θάνατο και του τρίτου παιδιού του, δεν έχει τη δυνατότητα να πενθήσει, δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματά του, δεν έχει κανένα συναίσθημα, ενώ πέφτει σε αντιφάσεις, καθώς έχει κενά για πολλές στιγμές της ζωής των παιδιών του.

Ο ίδιος δήλωσε στην ψυχολόγο για την Πισπιρίγκου: “Την έχω για όλα πλέον ικανή (ενν. την Ρούλα Πισπιρίγκου), αλλά δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να τα κάνει όλα αυτά… δεν μπορώ να δεχτώ ότι έχει σκοτώσει τα παιδιά μου. Μπορεί να το έχει κάνει, αλλά εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ”

“Ξέρετε τι έχω πάθει; Έπαθα ένα κενό από την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας και μετά… ήταν σαν να μην είχε γίνει τίποτε πιο πριν. Σαν να έπαθε η Τζωρτζίνα αυτό και να χάθηκε ο κόσμος. Η Τζωρτζίνα ήταν η ζωή μου. Για μένα ήτανε τα πάντα αυτό το παιδί…”, είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στην ψυχολόγο.

Όπως φέρεται να της είπε ο Μάνος Δασκαλάκης, “η Τζωρτζίνα ήταν το δικό μου το παιδί και η Μαλένα της Ρούλας…η Μαλένα είχε γεννηθεί την ίδια μέρα και ώρα με την Ρούλα…. Είναι ένα συν που προστίθεται ακόμη στη σχέση τους”.

“Το δεύτερο παιδί, η μητέρα της το τάιζε και το φρόντιζε με το ζόρι. Η ίδια δεν το ήθελε, μετά το παραδέχθηκε. Κάποια στιγμή της “έβαλα χέρι”: είναι το παιδί σου, τι κάνεις; Κι έτσι συνήλθε… ήταν διστακτική με τη Μαλένα τότε. Μετά έγιναν αχώριστες, σε υπερβολική δόση αχώριστες…”, είπε ο πατέρας των τριών κοριτσιών που έχουν δολοφονηθεί.

Μάλιστα, τόσο στον ίδιο όσο και στην ψυχολόγο έκανε μεγάλη εντύπωση ότι τα παιδιά δεν έκλαιγαν ποτέ το βράδυ και μάλιστα τις νύχτες και φαίνεται σαν να “εξουδετερώνονταν”, όπως αναφέρει η ψυχολόγος.

“Ήταν θαύμα αυτό με τον ύπνο…από 6-7 μηνών η Τζωρτζίνα κοιμόταν στις 23.00 και ξυπνούσε το πρωί στις 10:00… και τα τρία παιδιά, ειδικά τα άλλα δύο μετά, καθόλου δυσκολία στον ύπνο… Δεν υπήρχε καθόλου κλάμα το βράδυ…”, είπε ο Μάνος Δασκαλάκης, που μίλησε και για την εξάρτηση της κατηγορουμένης από τον ίδιο, μέσω της γέννησης των παιδιών.

Όπως είπε, αναφερόμενος στην Ίριδα, “η σύζυγός μου το ήθελε πολύ, γιατί πίστευε ότι μέσα από τη γέννηση ενός παιδιού δίναμε μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο μας… και πράγματι μας βοήθησε…”.

“Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η Τζωρτζίνα δεν ανέφερε τίποτα για τις αδερφές της. Έλεγε απλά ότι “η αδερφή μου είναι ψηλά και με προστατεύει”, με συναισθηματική απόσταση”.

Παράλληλα, άφησε πολλές αιχμές για την εγκυρότητα όσων φέρεται να έχει ζωγραφίσει η Τζωρτζίνα, αλλά και για την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας, λέγοντας στην ψυχολόγο “Γύρισε και μου είπε “από εσένα γίνονται όλα αυτά, από εσένα μπήκε στο νοσοκομείο το παιδί, επειδή χωρίζουμε, επειδή κάνουμε…”. Ήθελε όλο αυτό να το ρίξει στο παιδί, να έχει μοχλό το παιδί, για να με κάνει εμένα να γυρίσω πίσω, να κάνω πίσω…”.

“Μου φαίνεται κάπως υπερβολικό τα τρία αγγελάκια να τα έχει ζωγραφίσει η Τζωρτζίνα. Αν τα συγκρίνετε και με τις φιγούρες από τις άλλες ζωγραφιές… δεν ξέρω… θεωρώ ότι ίσως τα έχει ζωγραφίσει η Ρούλα… για εντύπωση! Πάντα ήθελε να κάνει κάποια πράγματα για να κερδίζει τις εντυπώσεις, να φαίνεται κάτι περίεργο, το είχε λίγο. Μπορούσε να σου περάσει ένα ψέμα και να μην το καταλάβεις ποτέ και να πεις “σύμπτωση;””, είπε στην πραγματογνώμονα ο Μάνος Δασκαλάκης.

Την Τετάρτη, η 33χρονη κατηγορούμενη για το θάνατο της Τζωρτζίνας, θα καταθέσει ανωμοτί, ως η μόνη ύποπτη και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions