Αρχική Ειδήσεις Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον 17 νεκροί από ρωσικούς πυραύλους που έπληξαν πολυκατοικία

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον 17 νεκροί από ρωσικούς πυραύλους που έπληξαν πολυκατοικία

ρωσικοί πύραυλοι χτύπησαν μια 9ωροφη πολυκατοικία στην Οδησσό αφήνοντας πίσω τουλάχιστον 17 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

με Έλενα Τσιουρλή

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της Ουκρανίας τα θύματα της επίθεσης έφτασαν τα 17 και ανάμεσα τους βρισκόταν και παιδιά, διευκρινίζοντας πως η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, που δυσχεραίνει πυρκαγιά, είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Ο ρωσικός πύραυλος έπληξε «εννιαώροφη πολυκατοικία στην περιφέρεια Μπίλγκοροντ-Δνείστερου», περίπου 80 χιλιόμετρα νότια της Οδησσού, σύμφωνα με τον Σερχίι Μπρατσούκ, τον εκπρόσωπο των περιφερειακών αρχών της Οδησσού.

Ένας δεύτερος πύραυλος έπληξε θέρετρο στην περιοχή, σκοτώνοντας τρία άτομα- ανάμεσά τους ένα παιδί- και τραματίζοντας ένα άλλο άτομο, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας. Ο πύραυλος έπληξε ένα τριώροφο και ένα τετραώροφο κτίριο ενός κέντρου αναψυχής, ανέφερε το υπουργείο στο Twitter.

Ταυτόχρονα, ο εκπρόσωπος προειδοποίησε τους χρήστες ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης να μην αποκαλύπτουν τις κινήσεις των στρατευμάτων και των υπηρεσιών των πρώτων βοηθειών.

«Βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης, μην γράφετε ούτε πού, ούτε από ποιους, ούτε πότε!», για να μην τεθούν σε κίνδυνο στρατιωτικοί, τόνισε σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions