Αρχική Ειδήσεις Πορτοσάλτε για την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του: ‘’Έχουμε τρομοκρατία’’…’’Σκοπός ήταν να προκαλέσουν φωτιά’’

Πορτοσάλτε για την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του: ‘’Έχουμε τρομοκρατία’’…’’Σκοπός ήταν να προκαλέσουν φωτιά’’

<< Έχω μονίμως μια αίσθηση ότι κάτι υπάρχει πίσω μου. Ζω με αυτό το πράγμα εδώ και 10 χρόνια>> δήλωσε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε έπειτα από την επίθεση με γκαζάκια που δέχτηκε έξω από την πολυκατοικία που μένει

με Έλενα Τσιουρλή

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για το περιστατικό ανέφερε: «Το δυστύχημα είναι ότι έχουμε τρομοκρατία. Δυστυχώς έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα. Και τα τρικάκια και τα συνθήματα είναι τρομοκρατία»

Σημείωσε επίσης πως οι δράστες ήθελαν να μπει φωτιά στο κτίριο και να δολοφονήσουν.

«Έχουμε αναβάθμιση στον κίνδυνο, μας βάλανε φωτιά. Πάμε στο χειρότερο. Ο σκοπός τους ήταν να προκαλέσουν φωτιά. Για κάποιους μήνες ήρθε η Αστυνομία, μετά δεν έβγαιναν οι βάρδιες και σταμάτησε. Εδώ και ένα χρόνο δεν έχουμε», τόνισε ο Άρης Πορτοσάλτε.

 

Στην ερώτηση αν φοβάται, απάντησε: «Δεν φοβάσαι; Έχω μονίμως μια αίσθηση ότι κάτι υπάρχει πίσω μουΖω με αυτό το πράγμα εδώ και 10 χρόνια. Κάνω τη δουλειά μου, δεν αλλοιώνω, λέμε τη γνώμη μας πάνω στο γεγονός. Αυτός ο σταθμός λέει πάντα τη γνώμη του. Δεν αγοράζεται αυτή η γνώμη. Ήρθε η στιγμή να εξαλείψουμε την τρομοκρατία. Δεν μου αφαιρεί κάτι (σ.σ. , αλλά δεν ξέρω τι μου ξημερώνει. Δεν μας αξίζει να έχουμε τρομοκρατία, η Ελλάδα είναι ανοιχτή κοινωνία, είμαστε μια δημοκρατική κοινωνία, λέμε τη γνώμη μας. Δεν μας αξίζει να έχουμε τρομοκρατία. Δεν υπάρχει Θεός πάνω από τον Θεό. Πάνω από 10 χρόνια είμαι στοχοποιημένος».

 

Να σημειωθεί ότι από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά και εκτεταμένες υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions