Αρχική Ειδήσεις Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία ο υποδιοικητής του αεροδρομίου στη Σκιάθο

Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία ο υποδιοικητής του αεροδρομίου στη Σκιάθο

Είχε φωτογραφίες της 10χρονης κόρης της συντρόφου του

με Έλενα Τσιουρλή

Συνελήφθη έπειτα από καταγγελία που της συντρόφου του ο 39χρονος αξιωματικός -υποδιοικητής του Πυροσβεστικού Σταθμού Αερολιμένα Σκιάθου για παιδική πορνογραφία. Ο 39χρονος έμενε μαζί με την σύντροφο του, η οποία είχε 2 ανήλικα κορίτσια ηλικίας 10 και 12 ετών και το έναυσμα για να αρχίσει η έρευνα δόθηκε ένα βράδυ όπου η γυναίκα βρήκε φωτογραφίες της 10χρονης κόρης της στο κινητό του. Ο ίδιος έχοντας καταναλώσει ήδη μεγάλη ποσότητα αλκοόλ δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει και η γυναίκα τον έδιωξε από το σπίτι. Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες η 10χρονη είχε αναφέρει στη μητέρα της ότι όσο αυτή απουσίαζε ότι ο συλληφθείς, την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του, και κοιμήθηκαν μαζί. Την επόμενη κιόλας μέρα υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του και οι αστυνομικοί του ΑΤ Σκιάθου προχώρησαν στη σύλληψή του.

Έπειτα από έρευνα των αστυνομικών στο κινητό του και στον υπολογιστή του βρέθηκε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας με ανήλικα κορίτσια μεταξύ άλλων ηλικίας έως και 8 ετών.

Η γυναίκα ζήτησε την ποινική δίωξη του πρώην συντρόφου της και αύριο ο 39χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το αρχηγείο του ΠΣ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αναμένεται να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διατάξεις.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions